Monday, June 17, 2019

SREĆNI DANI ZA 17. JUN 2019. - 24. JUN 2019.



Ovan
Na takmičarskoj sceni postoje nove situacije koje zahtevaju bolje prilagođavanje na različite uslove igre. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko iznenada navede na pogrešan izbor kombinacija u ponedeljak i sredu.

Bik
Delujete vrlo ambiciozno u odnosu na ostale saigrače i umete vešto da kalkulišete na različitim stranama. Potrudite se da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili neki vid premije, dobitak ili maksimalne rezultate: u utorak, četvrtak i petak. Sačuvajte posebnu meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika u ponedeljak i subotu.

Blizanci
Novi događaji na takmičarskoj sceni upućuju na veći oprez prilikom uloga. Samo pravilna procena mogućnosti uz dobro osmišljenu akciju uvećava šansu za uspehom ili ekstra dobitak u ponedeljak, petak i subotu. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Škorpiona, Vodolije, Blizanaca ili Lava u sredu i nedelju.

Rak
Nalazite se u promenljivoj psihofizičkoj formi i nedostaju Vam neophodne informacije kako biste osmislili uspešnu taktiku. Važno je da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: u ponedeljak, četvrtak i subotu. Razmislite o dilemi da se povučete u kritičnom trenutku ili da sačuvate sve svoje interese u utorak i sredu.

Lav
Stalo Vam je da trijumfujete na različitim takmičarskim stranama. Upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili svoje ciljeve u utorak, sredu i nedelju. Možete da računate i na pozitivane uticaje bele boje. Ukoliko se nalazite u zoni visokog rizika, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u ponedeljak i četvrtak.

Devica
Delujete vrlo ambiciozno u odnosu na ostale saigrače i stalo Vam je da ostvarite takmičarski prestiž u vidu rezultata. Ako postoje neke sumnjive naznake, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u sredu i petak. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: u četvrtak, subotu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje.

Vaga
U skladu sa optimističkim duhom koji Vas prati uvećavate svoje kriterijume i umete da nametnete dobar takmičarski tempo. Nalazite se pod uticajem faktora sreće u ponedeljak, sredu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Sačuvajte dodatnu meru opreza u situacijama koje lako izmiču kontroli u utorak i subotu.

Škorpion
Delujete samouvereno, često birate situacije koje deluju vrlo primamljivo ili sa većim izgledima za takmičarski uspeh. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 2, 10, 24, 33, 46, 53, i 71. Vaši srećni dani su: utorak, sreda i nedelja. Obavezno izbegavajte neke rivalske odnose u ponedeljak i petak.

Strelac
Postoji više faktora koji utiču na takmičarski poredak i mogućnosti. Nalazite se pod jačim uticajem faktora sreće, usmerite svoju pažnju na glavnu premiju u utorak, ćetvrtak i petak. Možete da računate na pozitivane uticaje bele boje. Prepustite drugim suigračima da se dokazuju u rizičnim situacijama u ponedeljak i sredu .

Jarac
Uz velike ambicije koje imate potrebni su i određeni uslovi kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve. Deataljno isplanirajte redosled poteza, dobitak je moguć u sredu, subotu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Nemojte dozvoliti da neko ograničava Vaše mogućnosti izbora u četvrtak i petak.

Vodolija
Ponekad je sreća varljiva i ume da izozostane u presudnom momentu. Sve je lakše kada unapred pripremite neku rezervnu varijantu. Potrudite se da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: u ponedeljak, sredu i petak. Važno je da nadmudrite ostale saigrače kada se nalazite u zoni rizika u utorak i nedelju.

Ribe
Nalazite se u promenljivoj formi i najbolje rešenje je da se oslonite na svoj takmičarski impuls u utorak, četvrtak i petak . Povremeno možete da računate na pozitivan uticaj neparnih brojeva, kao dobitnu kombinaciju. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali glavnu poziciju u odnosu na sve ostale suigrače u ponedeljak i nedelju.


No comments:

Post a Comment