Thursday, June 6, 2019

DNEVNI HOROSKOP ZA 07. JUN 2019.



Ovan
Pred vama je prilika da napredujete na poslu i da ostvarite ciljeve koje imate odranije. Možete da se nadate srećnim okolnostima. Ako ste slobodni, moguće je da ćete sa jednom Vodolijom ući u flert. Zdravlje je dobro.

Bik
Pred vama je naporan dan tokom kojeg ćete imati velika opterećenja i brige na ovom planu. Manji nesporazumi postepeno dovode do toga da se odnos između vas i osobe do koje vam je stalo poremeti. Stomak vas muči.

Blizanci
Pred vama je period u kojem ćete polako dobijati potvrdu svoje vrednosti. Saradnici vas cene. Voljena osoba je spremna da vam pokaže da želi da bude s vama na duže staze. Povedite računa o zubima.

Rak
Moguće je da vam nije lako da donesete neke bitne odluke i da često razmišljate o većim poslovnim problemima. Skloni ste svađama i razdražljivom ponašanju, s partnerom nemate baš dobar odnos. Glavobolja vas prati.

Lav
Vaša napetost dolazi do izražaja i vaše ponašanje i loše raspoloženje se negativno odražavaju na posao. Dopada vam se jedna osoba s kojom niste sigurni na čemu ste. Mogući problemi sa cirkulacijom.

Devica
Možete da očekujete nova dešavanja na poslovnom polju. Imaćete mogućnost da preuzmete inicijativu u nekim događaja. Očekuje vas zanimljiv flert s novim poznanikom koji vam se sviđa. Osećate se generalno dobro.

Vaga
Vama dolazi prilika da se na poslovnom polju stabilizujete i da nađete način da se posvetite pozitivnim promenama. Vaša veza i brak su sasvim stabilni i možete da očekujete pozitivnu atmosferu. Odlično se osećate danas.

škorpija
Nije povoljan dan pa vam se preporučuje da izbegavate bilo kakve važne poslovne odluke ili promene. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa simpatijom. Moguća je vrtoglavica ili malaksalost.

Strelac
Prilično ste nervozni i nije vam lako da se fokusirate na posao. Moguće je da vam današnji dan donosi neke probleme na ovom polju. Naglo se menjaju okolnosti u kojima se nalazite na ljubavnom planu. Srčani problemi.

Jarac
Imate utisak da su neki poslovni potezi van vašeg uticaja. Moguće je da su donete odluke koje vama ne odgovaraju. Iako ste želeli stabilnu vezu, partner je pokazao da ipak ne može da vam pruži sve. Problemi sa stomakom.

Vodolija
Moguće je da nećete imati dobru situaciju u odnosu s poslovnim saradnicima i da ćete biti na ivici nesporazuma. Pred vama je period u kojem bi tračevi mogli da utiču na vaš brak. Mogući su problemi s grlom.

Ribe
Iako imate priliv novca koji ste očekivali, postoje razlozi zbog kojih niste zadovoljni poslovnom situacijom. Voljena osoba pokazuje da želi da se udalji od vas. Pustićete je da ode, u nadi da će se vratiti. Povećan apetit je naglašen.


No comments:

Post a Comment