Saturday, June 15, 2019

Ljubavni horoskop od 16. do 30. juna 2019.OVAN

Bezbrižnošću i otvorenošću za svaku opciju vi ćete prevazilaziti manja neslaganja u emotivnim odnosima. Sve zagonetke i male ljubavne brige lako ćete razrešiti u društvu svojih dobrih prijatelja. Oni će vam pomoći.

BIK
Ulazite u mirniju ljubavnu fazu. Veza u kojoj se nalazite počinje da liči na sve ostale, ali vi ste srećni. Samci će ljubav možda naći na sportskom terenu, a neki na radnom mestu. Obe opcije su podjednako izgledne.

Godišnji horoskop za 2019. godinu: Nova romansa za Vagu, veliki poslovni uspeh za Lava, Ribama u životu ide sve kako treba


BLIZANCI
Verovatno ćete sa dragim prijateljem podeliti brige svog ljubavnog života i tako sebi olakšati stvari. Neke tajne tako bi mogle da isplivaju na površinu, pa će vam razjasniti ono što vas je donedavno mučilo. Prihvatite stvarnost.

RAK
Vaš partner osećaće se dobro, ali vama će celo vreme nešto nedostajati. Razmislite šta je to. Ipak, tokom ovih dana postajaćete sve svesniji da nestaju blokade koje su vas mučile u emotivnim odnosima.

LAV
Sve ćete se bolje razumeti s partnerom, a pogotovo u novim načinima zabave. Mnogi od vas će shvatiti da su pravi srećnici i da im se u ljubavi sada ostvaruju mnoge želje. Čuvajte to, jer ljubav treba negovati.

DEVICA
Oni koji su uspeli da uspostave otvoreniji kontakt s osobom s posla, ovih dana bi mogli da je pozovu da izađu. Oni drugi koji su se izolovali, maštom će nadomestiti ono čega nema u njihovim emotivnim odnosima.

VAGA
U ljubavnim pitanjima neka vas danas vodi vaša intuicija. Uz njenu pomoć sve će biti bolje i lakše. Takođe, ako vam se učini da vam nedostaje strasti u emotivnim odnosima, samo se prepustite partneru. On će to nadoknaditi.

ŠKORPIJA
Ne ulazite u rasprave, a pogotovo ne oko sitnica. Vaš odnos će se poboljšati s vremenom. Treba pričekati. Ono što ste rekli imaće pozitivan učinak. Partner će razmisliti o činjeničnom stanju, a vi ćete biti zadovoljniji.

STRELAC
Bićete zadovoljni sa svojim romantičnim odnosima. Trudićete se da tu sreću podelite sa širim krugom ljudi. Vaša hedonistička priroda doći će do punog izražaja i u vašoj vezi. Imaćete baš sve što poželite.

JARAC
Nastavićete da nižete jedan za drugim ljubavne uspehe. Oni u vezama blistaju, a samci su puni nade i izlaze. Vaša sposobnost komunikacije i humora biće na zavidnom nivou, pa ćete uspeti da se našalite na svoj račun.

VODOLIJA
Bez obzira na male unutrašnje nemire, vi ćete ovih dana toliko blistati da će to prelaziti na sve oko vas. Srećni ste. Oni koji još traže srodnu dušu u ovom periodu bi mogli da je na lak i ugodan način nađu na svom poslu ili preko posla.

RIBE
Ono što ste obećali ili vam je bilo obećano će se ispuniti, a vi spokojni, ispunjeni i zadovoljni u dragom vam društvu. Oni koji čekaju glas u vezi ljubavi iz inostranstva, biće u poziciji nejasnoće i moraće da se strpe još neko vreme.


No comments:

Post a Comment