Wednesday, June 5, 2019

DNEVNI HOROSKOP ZA 05. JUN 2019.


Ovan
Nije preterano povoljan dan za posao. Moguće je da ćete imati neku manju štetu ili gubitak koji će vas opteretiti. Spremni ste da s voljenom osobom provedete neke lepe trenutke i da joj se posvetite. Česte glavobolje.

Bik
Čuvajte se zlonamernih ljudi iz bliskog okruženja. Moguće je da postoji neko ko želi da vidi vaš neuspeh. Osoba koja vam se dopada će pokazati simpatije koje oseća prema vama. Mogući su problemi zbog stresa.

Blizanci
Možete da očekujete da će biti problema u komunikaciji s poslovnim okruženjem. Pred vama je povoljan dan koji može da vam donese nova poznanstva. Posvetite se malo više društvenom životu. Zdravlje je dobro.

Rak
Na polju posla sledi pomak. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite ciljeve koje ste sebi postavili u prethodnom periodu. S partnerom imate razne nesuglasice, ali postoji šansa da se problemi reše. Manji problemi s kičmom.

Lav
Možete da očekujete priliku za posao koji vam je na neki način prilika da se probijete i ostvarite bolju reputaciju. Ljubavno polje vam je veoma promenljivo i nije vam lako da donesete neke odluke. Problemi s cirkulacijom.

Devica
Finansije su vam veoma promenljive. Nije vam lako da ostvarite sasvim stabilno stanje na poslovnom polju, što vas opterećuje. Očekuje vas zanimljiv flert koji može da vodi do ostvarenja ozbiljne veze. Osećate se generalno dobro.

Vaga
Ako ste odlučili da menjate posao, sada će vam se ukazati i prilika za to. Pred vama je povoljan period za promene. Pred vama je odličan period koji donosi zadovoljstvo na ljubavnom planu. Odlično se osećate danas.

škorpija
Nije preterano povoljan dan pa možete da imate neke manje komplikacije i probleme. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa simpatijom. Postepeno ćete ostvariti prisniji odnos. Moguća je vrtoglavica.

Strelac
Dosta sreće bi moglo da vas posluži danas. Očekuje vas faza u kojoj će sve ići onako kako želite. Nova ljubav koja vam dolazi može da vam donese pravu radost i olakšanje. Pojavljuje se osoba po vašoj meri. Proveravajte pritisak.

Jarac
Ukoliko se bavite privatnim poslom, uspećete da rešite neke probleme. Današnji dan vam je povoljan i za početak novog posla. Na polju emocija možete da imate manje probleme s partnerom. Stabilno zdravlje.

Vodolija
Na poslovnom polju vas očekuje problem koji niste rešili u prošlosti. Vreme je da preuzmete odgovornost. Novo poznanstvo bi moglo u vama da probudi motivaciju i želju za tim da vam se život menja. Pazite na osetljive sinuse.

Ribe
Na poslovnom planu vladaju pozitivne promene. Možete da očekujete da će sve biti u redu. Vlada uzajamno poštovanje i osećaj poverenja koji delite s voljenom osobom. Lepo ste raspoloženi. Pazite na višak kilograma.


No comments:

Post a Comment