Monday, June 10, 2019

NEDELJNI HOROSKOP ZA 10. JUN 2019. - 17. JUN 2019.


Ovan
Nalazite se u fazi kreativnog uspona i vaša interesovanja su mahom usmerena na poslovni trijumf. Selektivno birate događaje koji treba da vas predstave u najboljem svetlu pred poslovnim partnerima. Naravno, vaša želja da dominirate na javnoj sceni ili u odnosu sa bližom okolinom ima svoje dobre i loše strane. Nemojte sebi dozvoliti da vam ambicije pomute razum i da zaboravite na prioritete. Izgovori koje koristite pred partnerom deluju neubedljivo.

Bik
Možda sve informacije sa kojima raspolažete ne predstavljaju uvek i pouzdane kriterijume, ali bez velikih izazova nema ni veće poslovne afirmacije. Potrudite se da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima u različitim pravcima. Prolazite kroz fazu oscilacija, skloni ste čestim promenama u ponašanju ili raspoloženju. Povremeno vam je teško da pravilno uskladite svoj ljubavni ritam i afinitete u odnosu sa bliskom osobom.

Blizanci
Poslovni problemi sa kojima se trenutno suočavate zahtevaju dodatni napor ili dobru koncentraciju. Nema potrebe da reagujete ishitreno i da precenjujete svoje mogućnosti pred okolinom. Najbolje je da prepustite osobama od poverenja da odlučuju o nekim zajedničkim interesima. Dobra ljubavna strategija podrazumeva i spremnost da se neprekidno prevazilaze različita ograničenja kroz koja prolazite u odnosu sa svojim partnerom.

Rak
Aktivno učestvujete u različitim pregovorima, te pokrećete inicijativu kad god za to postoje dobri uslovi za neku vrstu uspeha ili dobitka. Ne obazirete mnogo za nečije komentare, posebno kada oni nisu u skladu sa vašim osnovnim opredeljenjem. Ljubavni partner na vas deluje vrlo inspirativno i navodi vas na slobodnije izražavanje. Ponekad na vrlo jednostavan način umete da se uskladite sa voljenom osobom, bez posebne priče ili ubeđivanja.!

Lav
Prihvatili ste previše obaveza koje polako počinju da vas zamaraju i sada trežite instant rešenja kako biste mogli više da se posvetite nekim omiljenim temama. Ako vam je stalo da sačuvate svoj dobar ugled ili uticaj koji imate, udružite interese sa pouzdanim saradnicima. Iskustvo vas opominje da napravite emotivnu distancu u odnosu na neke sumnjive osobe ili situacije. Oslonite se na svoju intuiciju, dobar osećaj vas neće izneveriti.

Devica
Zahvaljujući dobrim idjema i strategiji koju sprovodite delujete veoma ozbiljno na svoje saradnike. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite dugoročnije poslovne interese. Umete da se nametnete u pravom trenutku i često vodite glavnu reč u pregovorima. Važno je da podstičete dvosmerne kontakte. Događaji koji vas prate u ljubavnom životu deluju ohrabrujuće. Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Prija Vam nečija naklonost.

Vaga
Razmislite o promeni određenih kriterijuma i uslova u dogovoru sa saranicima kako biste poboljšali svoju poslovnu poziciju. Slobodno možete da insistirate na svojim idejama, jer imate vrlo pouzdane pokazatelje o uspehu. U svom emotivnom zanosu spremni ste da učinite nešto posebno kako biste impresionirali svog partnera.

Škorpion
Novo saznanje pozitivno utiče na vašu motivaciju i na profesionalnu orijentaciju. Sada imate dobru volju da se angažujete na nekim zadacima koje možete da rešavate u dogovoru sa saradnicima. Ne treba da se opterećujete sa nekim novčanim pitanjima, jer uskoro ćete rešiti i te dileme. Ljubavni događaji koje naslućujete imaju neku neobičnu draž. Dopadaju vam se postupci koje čini partner i to vas navodi da promenite svoje odluke. Prati vas ljubavna inspiracija.

Strelac
Nalazite u dobroj formi i pripremljeni ste na niz poslovnih aktivnosti koje sprovodite u dogovoru sa proverenim timom saradnika i bliskih prijatelja. To što raspolažete sa preciznim informacijama biće vam od velike koristi i predstavlja vašu prednost u odnosu na poslovnu konkurenciju. Ako osećate nedostatak emotivne inspiracije, onda nemojte krivicu prebacivati na svog ljubavnog partnera već budite dovoljno samokritični. Moguće su česte ljubavne nesuglasice i razmirice.

Jarac
Muči Vas neizvesnost u vezi promena ili mogućeg prekida poslovne saradnje. Nalazite se na udaru nepouzfanih informacija koje će iskomplikovati vašu ulogu u jednom zajedničkom poslovnom projektu. Nemojte unapred da proglašavate nikakav uspeh ili dobitak u javnom životu. U ljubavnom odnosu, primećujete da partner ne mari mnogo za vaše planove i potrebe. Vaš utisak je da partner ima svoje prioritete ili da zatvara oči pred onim što mu se ne dopada.

Vodolija
Delujete vrlo odgovorno pred saradnicima i trudite se da u potpunosti opravdate poverenje koje vam neko poklanja. Na kraju pokazaće se da vaš trud ili zalaganje okolina ume da nagradi. Prihvatite jednu interesantnu poslovnu ponudu u dogovoru sa bliskim saradnicima. Stalo vam je da ulepšate svoj ljubavni život i da odnos sa voljenom osobom učinite zanimljivijim. Međutim, postoje razlike u načinu na koji svako od vas pravi svoj izbor ili vidi zajedničko rešenje.

Ribe
U dogovoru sa saradnicima sada na uspešan način možete da reštite niz važnih pitanja. Nastavite da podstičete zajedničke dogovore i udruživanje po raznim osobama. Potrudite se da neko ozbiljno shvati vaše ideje oko finanskijskih zahteva koje imate. U odnosu sa ljubavnim partnerom prolazite kroz promenljivu fazu, ali ne treba da se predajete. Važno je da delujete pozitivno na svet oko sebe i da neprekidno postičete voljenu osobu na zajedničke promene.


No comments:

Post a Comment