Thursday, June 13, 2019

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. JUN 2019.Ovan
Imaćete više slobodnog vremena nego obično, što vam dolazi kao poručeno. Iskoristite ovaj dan da se malo psihički rasteretite. Sve ste sigurniji da pored trenutnog partnera želite da provedete ostatak života. Zdravlje je dobro.

Bik
Frustrirani ste zbog ponašanja svojih nadređenih i smatrate da nisu kvalifikovani za svoje pozicije. Veoma vam je lepo s trenutnim partnerom i jedini problem vam je što teško nalazite vremena za njega. Problemi vezani za pritisak.

Blizanci
Ako ste bili u svađi s nekim iz kolektiva, možete da očekujete rešenje te situacije danas. Lepo se slažete i uživate u trenucima koje provodite zajedno s voljenom osobom. Ne bi trebalo da bude problema sa zdravljem.

Rak
Moguće je da ćete prilično brzopleto doneti veoma važnu poslovnu odluku, ali će vas poslužiti sreća, pa će se ona pokazati kao ispravna. Moguće je da ćete konačno ostvariti vezu sa osobom do koje vam je stalo. Skloni ste prehladi.

Lav
Generalno ste zadovoljni poslovnom situacijom, mada postoje neke sitnice koje biste rado promenili. Možete da očekujete izuzetno zanimljivo poznanstvo i povoljnu priliku za početak nove veze. Stabilno i dobro zdravlje.
Devica
Obaveze vam se gomilaju, ali to samo smanjuje vašu motivaciju da ih rešavate. Svesni ste da situacija u vašoj vezi nije dobra, ali odlučujete da se pomirite i trpite, jer nemate energije za nove promene. Mogući su problemi s nesvesticom.

Vaga
Danas vam uspeva da sve držite pod kontrolom iako se pojavljuju neke nepredviđene situacije. Iako vam se činilo da je ova osoba sve što ste u nekome tražili, vaše iluzije se polako raspršuju. Moguća je vrtoglavica.

škorpija
Moguće je da ostvarite poslovnu saradnju sa osobom iz inostranstva rođenom u nekom vodenom znaku. Uživate u svojoj slobodi i zasad ne osećate potrebu da stupite u novu vezu. Mogući su problemi sa stopalima.

Strelac
Povoljan je dan za rešavanje nekih administrativnih pitanja i za nova ulaganja. Ishodi današnjih odluka će se pokazati povoljnim. Ljubomora vas izjeda, ali vi ne želite da to pokažete voljenoj osobi. Skloni ste upalama i bolnim stanjima.

Jarac
Danas vam rešenje nekog problema može doći kroz nečiju neočekivanu pomoć. Vi ste navikli da činite drugima i ovo je jedan od dana kad vam se to vraća. Provešćete romantičan dan s voljenom osobom. Posetite lekara.

Vodolija
Iako imate jako mnogo obaveza, ne osećate se preopterećeno jer znate da možete da računate na pomoć svojih saradnika. Uskoro ćete ući u novu vezu i moguće je da ćete baš danas napraviti prvi korak. Povećajte unos vitamina i tečnosti.

Ribe
Danas nećete biti toliko zauzeti kao obično. Opustite se i uživajte dok imate mogućnost. Od partnera dobijate sve što vam je potrebno i trudite se da mu pružite isto. Toliku bliskost i nežnost niste osećali dugo. Zdravlje je dobro.


No comments:

Post a Comment