Monday, June 10, 2019

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. JUN 2019.Ovan
Moguće je da ćete zbog problema u komunikaciji sa nekim iz poslovnog okruženja napraviti sebi problem koji će imati dugotrajne posledice. Odlučili ste da pokažete partneru šta očekujete od vaše veze. Povedite računa o alergijama.

Bik
Ako se nadate promeni na poslovnom planu, ostaćete razočarani. Budite skromniji u svojim očekivanjima. Vaše nezadovoljstvo trenutnom vezom samo raste i postaje vam jasno da je ta priča gotova. Problemi sa krvnom slikom.

Blizanci
Ovaj dan vam nosi promene i neočekivane komplikacije koji mogu da ugroze mir koji ste dosad na neki način imali. Neočekivano ćete sresti osobu iz prošlosti koja će u vama probuditi jake emocije. Dobro se osećate.

Rak
Očekujte pozitivan preokret koji će vam doneti priliku za povećanje zarade. Od vašeg zalaganja zavisi koliko ćete je dobro iskoristiti. Došlo je vreme za velike odluke na emocionalnom planu. Mogući su manji problemi sa bešikom.

Lav
Postoji mogućnost da vam neko iz poslovnog okruženja daje pogrešne savete, koje vi ne prepoznajete kao takve i verujete im. Voleli biste da prebolite osobu sa kojom ste se nedavno razišli. Mogući su problemi sa sinusima.

Devica
Vaš plan će poremetiti iznenadni troškovi, ali uz promenu organizacije moći ćete da se izborite sa tim na pravi način. Vaša veza prolazi kroz još jednu krizu, a ukazuje vam se prilika za manju avanturu. Povedite računa o hormonima.

Vaga
Možete da očekujete miran dan u kome vaša rutina ni na koji način neće biti poremećena. Opustite se danas. Vaš partner je pokazao neke svoje strane koje su vas jako iznenadile. Skloni ste depresivnim stanjima.

škorpija
Današnji dan je povoljan za poboljšanje odnosa sa kolektivom. Ako postoji nešto iz prošlosti zbog čega se kajete, pravi je trenutak da se izvinite. Imaćete zanimljiv razgovor sa osobom koja vam se udvara. Odlično se osećate!

Strelac
Nadate se napretku na poslovnom nivou, i to vam daje motivaciju i energiju da se maksimalno trudite. Moguće je da odbijate da priznate sebi koliko su ozbiljni problemi koje imate sa partnerom. Problemi sa bešikom.

Jarac
Budite oprezni kada je u pitanju donošenje odluka. Jedan rizičan potez vas može dovesti do gubitka pozicije. Sve više stičete utisak da voljena osoba više brine o svojim potrebama nego o vama. Mogući problemi sa imunitetom.

Vodolija
Važno je da sačuvate smirenost pred problemima koji će se pojaviti. Ništa nije tako nerešivo kako nekad izgleda. Možete da očekujete novo poznanstvo sa osobom koja će vam pokazati emocije. Mogući su problemi sa srcem.

Ribe
Danas ćete imati osećaj da vam ništa ne polazi za rukom uprkos trudu. Imajte na umu da je to samo prolazno teško stanje. Sve više vam nedostaje sloboda i čekate povod da konačno prekinete vezu. Problemi sa probavom.


No comments:

Post a Comment