Monday, June 17, 2019

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. JUN 2019.


Ovan
Pokušavate da obavite sve svoje obaveze u kratkom vremenskom roku, ali čini se da to baš i nije moguće. Mogući su konflikti sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, nemate sada baš priliku za vezu. Problemi zbog ukočenosti.

Bik
Potrebna vam je podrška kolega kako biste mogli da prevaziđete prepreke koje imate na poslovnom polju. Veoma ste osetljivi, lako dolazi do razdražljivosti i odnos sa partnerom može da vam bude promenljiv. Preumorni ste.

Blizanci
Propuste ste pravili, ali i ispravljali, pa se nalazite na pozitivnoj nuli. Vreme je da pravite bolju organizaciju posla. Imate utisak da previše dajete voljenoj osobi i da ona to na neki način koristi. Žiganje u predelu jajnika.

Rak
Skloni ste nekim strahovima i imate utisak da vam polje posla ipak nije baš sasvim sigurno kao što ste ranije mislili. Lepo ste raspoloženi, privlačite pažnju svojom energijom i osmesima. Mogući su problemi sa pritiskom.

Lav
Postali ste veoma hrabri i spremni ste da svima pokažete da ćete nove projekte završiti bez greške. Odlična situacija između vas i voljene osobe uliva vam osećaj sigurnosti. Osetljivi ste na promenljive vremenske uslove.

Devica
Plašite se da ne napravite pogrešan korak na poslovnom polju, ali ko ne reskira, ne profitira. Zbog svojih nesigurnosti možete da izgubite osobu koja je jako kvalitetna. Potrudite se da poradite na samopouzdanju.

Vaga
Moguće je da ste preterano spori i da ne možete da se koncentrišete, pa vam posao ne ide od ruke danas. Dobro ste raspoloženi i osećate da možete da osvojite osobu koja vam se dopada. Zdravlje je sve bolje.

škorpija
Loša komunikacija sa poslovnim okruženjem vodi vas do nekih novih problema. Potrebno je da se suočite sa problemima između vas i partnera ako želite da sačuvate vaš brak. Priuštite sebi neko zadovoljstvo.

Strelac
Jedino ako budete bili fer u odnosu sa poslovnim saradnicima, možete da očekujete da će vam biti uzvraćeno. Novu osobu želite u svom životu, ali se istovremeno i plašite toga da se vežete za bilo koga. Problemi sa bubrezima.

Jarac
Neodlučni ste i pokušavate da rešite neku dilemu koju imate na poslovnom planu. Nije vam lako da donesete određene odluke. Vreme je da počnete da gledate na život i ljubav iz vedrijeg ugla. Depresivni ste.

Vodolija
Možete da očekujete preokret na poslu. Lepe vesti ćete uskoro dobiti. Pred vama je jako povoljna faza. Pokušajte da razjasnite stvari j jer postoji ipak nada da vam se voljena osoba vrati u zagrljaj. Problemi sa organima za varenje.

Ribe
Ukoliko ste očekivali pomak i napredovanje na poslu, danas ćete se razočarati. Važno je da budete strpljiviji. Previše ste sumnjičavi i voljenoj osobi to smeta. Mogla bi da krene da se udaljava od vas. Zdravlje je dobro.No comments:

Post a Comment