Saturday, June 15, 2019

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. JUN 2019.Ovan
Ostavićete veoma pozitivan utisak na novom poslovnom razgovoru. Možete da očekujete povoljnu fazu za posao. Osoba koja živi u vašoj blizini će pokazati da ima želju da budete više od prijatelja. Problemi zbog iscrpljenosti.

Bik
Suprotstavite se tuđem mišljenju jer ćete na kraju dokazati da ste u pravu. Postoji mogućnost da s voljenom osobom izgradite stabilan i dobar odnos ako o svemu budete uvek iskreno pričali. Sve bolja situacija na ljubavnom planu.

Blizanci
Promena posla je pred vama. Možete da se nadate veoma pozitivnom periodu za nova dešavanja i zaradu. Napeta atmosfera vas opterećuje i ne možete više da izdržite u vezi u kojoj su svađe konstantne. Mogući problemi s kukovima.

Rak
Nije povoljan dan da donosite odluke na poslovnom polju. Sve ukazuje na to da biste lako mogli da napravite grešku. Prilično ste hladni prema voljenoj osobi i nije vam lako da joj pokažete šta vas je povredilo. Izbegavajte slatkiše.

Lav
Želite po svaku cenu da pokažete da ste na poslovnom polju dominantniji od drugih i da ste na neki način pobedili. Pokušajte da se ne obazirete na tračeve koji kruže oko vas. Važna su samo osećanja. Bolovi u grlu.

Devica
Opterećuju vas sitnice koje niste uspeli da rešite na poslovnom polju. Moguće je da vam dosta toga stvara pritisak. Ne dopada vam se stav koji je zauzela voljena osoba. Osetljiv urogenitalni trakt.

Vaga
Skloni ste tome da pokrećete svađe sa osobom s kojom blisko sarađujete jer ona neće da radi onako kako vi kažete. Ne umete na pravi način da pokažete svoja osećanja i vaš negativan stav odbija partnera. Potrebno vam je više sna.

škorpija
Smatrate da je došlo vreme da polako menjate posao. Imate utisak da na trenutnom radnom mestu ne možete da napredujete. Potrebno vam je više fleksibilnosti u stavu prema voljenoj osobi. Problemi sa sinusima.

Strelac
Povoljan dan ako se bavite administrativnim poslovima ili ako čekate na neki dokument. Imate priliku da birate s kim ćete biti, udvarači se stalno pojavljuju. Emotivno polje vam je veoma uzbudljivo. Muči vas kašalj.

Jarac
Nemojte previše da se oslanjate na druge ljude i potrudite se da sami odradite sav posao koji je pred vama. Preterano ste skloni svađama i tenziji pa bi partner mogao da počne da vas izbegava. Mogući problemi s jetrom.

Vodolija
Nalazite se pred novom, važnom životnom odlukom - moraćete da pokažete koliko ste zapravo sazreli. Moguće je da između vas i voljene osobe nije sve kako treba već neko vreme i da vas to jako boli. Puni ste energije!

Ribe
Imate finansijske probleme i ne znate kome da se obratite za pomoć. Imate utisak da su sve okolnosti protiv vas. Moguće je da ne možete da se kontrolišete i da voljenoj osobi izjavljujete ljubav nekako brzopleto. Stres vam škodi.


No comments:

Post a Comment