Saturday, June 1, 2019

DNEVNI HOROSKOP ZA 01. JUN 2019.


Ovan
Očekuje vas povoljan dan za poslovno polje, neke bitne promene biste mogli da pokrenete danas. Ukoliko je vaša veza bila u kriznoj fazi, sada ćete odlučiti da li ostajete zajedno ili će doći do prekida odnosa. Skloni ste alergijama.

Bik
Niste spremni za poslovne promene iako ih mnogo najavljuju. Vreme je da poradite na svojoj sposobnosti da se adaptirate. Niste ispunili sva obećanja koja ste dali partneru i on gubi poverenje u vas. Problemi sa stomakom.

Blizanci
Moguće je da niste sasvim objektivni, što vam je svakako minus na poslovnom polju. Potrebno vam je više hladnog rasuđivanja. Voljena osoba će pokazati neke stvari koje vam ne odgovaraju. Moguća je glavobolja.

Rak
Delujete kao da vam je teško da se prihvatite nekih bitnih poslovnih odgovornosti. Partner je spreman da se potrudi oko vas i da vam pokaže koliko mu je zaista stalo do vaše veze. Mogući su grčevi u mišićima.

Lav
Ukoliko se bavite poslom koji je povezan sa inostranstvom ili putovanjima, možete da očekujete povoljan period. Možete da računate na dobar odnos s partnerom. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo. Pad energije.

Devica
Ne očekuje vas mnogo posla danas, imaćete višak slobodnog vremena i priliku da se malo odmorite. Imaćete priliku da se zbližite sa simpatijom. Možete da se nadate pozitivnom danu za ljubav. Moguć je umor.

Vaga
Možete da očekujete novu poslovnu priliku i novu mogućnost da ostvarite zaradu. Pokažite spremnost da se posvetite tome. Moguće je da se svađa između vas i voljene osobe pretvorila u nešto ozbiljnije. Posetite zubara.

škorpija
Verujete da možete da ostvarite ciljeve koje ste sebi postavili, ali nekad je teško da se sa svim otežanjima borite sami. Povoljan je dan za komunikaciju s voljenom osobom. Potrebno vam je više vežbanja.

Strelac
Danas ste skloni tome da pravite neke greške koje bi mogle veoma negativno da se odraze na opštu poslovnu situaciju. Ne prija vam samoća i želite da uđete u novu ljubavnu vezu kako biste se osećali bolje. Problemi s glavoboljom.

Jarac
Ako želite da napredujete, pred vama je period pun izazova. Važno je da pokažete spremnost da se posvetite poslu. Ukoliko budete napravili prvi korak ka tome, odnos s voljenom osobom će se normalizovati. Problemi s plućima.

Vodolija
Moguće je da imate neki osećaj nesigurnosti na poslovnom polju i da vas prate određene brige. Emotivno se osećate distancirano od onih koje volite i nije vam lako da donesete ispravnu odluku. Mogući su problemi sa očima.

Ribe
Očekuje vas period u kojem ćete imati brojne poslovne probleme. Emotivna situacija se takođe komplikuje i s voljenom osobom možete da dođe do većih svađa, zamerki i udaljavanja. Nesanica.


No comments:

Post a Comment