Saturday, June 8, 2019

Saznajte kakve vam životne promene sprema jun 2019: Središnja dekada meseca donosi nervozu i stres, ali i više novca i sedenje na dve stolice u ljubavi



Na ulasku u jun imamo Sunce i Merkur u znaku Blizanaca, Marsa u Raku i Jupitera koji je retrogradan u znaku Strelca. Saturn i Pluton su retrogradni u Jarcu, Neptun je u znaku Riba a u Biku su Uran, Mesec i Venera.

Trećeg juna imali smo mlad Mesec u znaku Blizanaca. Ovaj mlad Mesec trebalo je da donese mnogo promena, noviteta, kretanja, kratkih putovanja i kontakata. Doneo je spremnost za dogovore, ali i za neke nove osobe u našim životima!

Mala napomena – zbog aspekata koje pravi ovaj mlad Mesec, kao i njegov dispozitor – trebalo je dobro meriti i svoje i tuđe reči i postupke – bilo je mnogo preterivanja, preuveličavanja, zakonskih nejasnoća ili konfuznih situacija.

Već sledećeg dana, 4-og juna Merkur prešao je u znak Raka gde ga dočekuje Mars.

Ovo napominjem sa razlogom – od 10-og do 24-og juna obe ove planete će biti u opoziciji sa Saturnom i Plutonom a nalaze se u znaku koji prvenstveno vlada porodicom.

Verujem da ste već čuli upozorenja za ovaj period, ali nije zgoreg da ponovimo – nervoza i stres mogu biti prisutni u domu i porodičnim odnosima, dosta pritiska, tenzija i težine.

Treba meriti reči u kontaktu sa onima koji su nam najbliži, ali se čuvati i povreda baš vezanih za kuću ili radove u domu.

Zabrinutost za nekog člana porodice. Takođe – emotivna povređenost i preterana osetljivost koja može dovesti do impulsivnih akcija.

9-og juna Venera prelazi u Blizance. Lakše ćemo se upoznavati, lako ćemo pričati o ljubavi, flertovaćemo….a nije nemoguće i da se sedi na dve stolice kada su emocije u pitanju. No, ovo je povoljan period za one koji rade više poslova ili koji žele dodatan izvor prihoda.

17-og juna imamo pun Mesec u znaku Strelca. Dani oko punog Meseca mogu nas pokrenuti na put – vreme je godišnjih odmora, putovanja, kretanja. Malo nervoze i uzbuđenja će svakako biti prisutno, kao i uvek kada je Mesec pun….

21-og juna Sunce ulazi u znak Raka i zvanično počinje leto. Posle napetog perioda, tranzit Sunca kroz znak Raka počeće da donosi rešenja, što će se naročito odraziti na period posle 27-og juna.

27-og Merkur ulazi u znak Lava – ako ne pre, od ovog momenta ćemo sigurno biti spremni za letovanje, za odmor, za opuštenciju, za uživanje u svim zadovoljstvima koje najlepše godišnje doba donosi….

Dakle, središnja dekada juna meseca jeste dosta zahtevna, i mir i strpljenje nam moraju biti prioritet. No, daleko od toga da je sve mračno i crno – u ovom mesecu se i te kako mogu započeti neke lepe ljubavne ili poslovne priče….a sigurno je da ćemo imati veće šanse da poboljšamo finansije ili ćemo barem ovim segmentom lakše manipulisati.

Kažu da će nam vremenske prilike više ići na ruku od kraja prve nedelje juna, pa se nadajmo da će to biti baš tako….Jer, kada je plavo nebo i sunce iznad nas u svom punom sjaju – sve se lakše i lepše rešava, zar ne?


No comments:

Post a Comment