Sunday, June 2, 2019

SREĆNI DANI 03. JUN 2019.- 10. JUN 2019


Ovan
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i na osnovu blic procene umete da prepoznate potencijalni dobitak. Slobodno prihvatite nove izazove. Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate: u utorak, četvrtak i nedelju. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na loš izbor kombinacija u sredu i petak.

Bik
Na takmičarskoj sceni postoje nove situacije koje zahtevaju bolje prilagođavanje na različite uslove igre. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko iznenada navede na pogrešan izbor kombinacija u ponedeljak i sredu.

Blizanci
Nalazite se u sjajnoj formi i umete da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju. Potrudite da definišete i listu prioriteta kako biste pravilno uskladili svoje takmičarske želje i mogućnosti. Proverite svoju sreću u utorak, sredu i nedelju. Izbegavajte neke rivalske odnose koji loše utiču na Vašu koncentraciju u petak i subotu.

Rak
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i imate dobru viziju koja Vam pomaže u ostvarenju ciljeva. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Ako postoje neke sumnjive naznake, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u sredu i nedelju.

Lav
U svom prepoznatljivom stilu i uz hazarderske manire spremni ste da oprobate igračke sposobnosti na različitim stranama. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: u ponedeljak, četvrtak i subotu. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali glavnu poziciju u odnosu na ostale saigrače u petak i nedelju.

Devica
Na takmičarskoj sceni sve je moguće kada Vas prati dobar impuls i u nizu srećnih okolnosti. Dobar redosled poteza vodi ka sigurnom uspehu, posebno ako se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u ponedeljak, četvrtak i petak. Važno je da nadmudrite ostale suigrače kada se nalazite u zoni većeg rizika u sredu i subotu.

Vaga
Delujete vrlo ambiciozno u odnosu na ostale saigrače i stalo Vam je da ostvarite takmičarski prestiž u vidu rezultata. Ako postoje neke sumnjive naznake, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u sredu i petak. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: u četvrtak, subotu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje.

Škorpion
Povremeno možete da računate na pozitivane uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva. Važno je da prepoznate najbolji trenutak kada treba da sprovedete uspešnu akciju u sredu, četvrtak i subotu. Ako Vas prate razne sumnjive okolnosti, obavezno izbegavajte faktor rizika koji potencira veće rivalske odnose u ponedeljak i nedelju.

Strelac
Ukoliko Vam je stalo da uvećate svoju takmičarsku poziciju prihvatite nove izazovne mogućnosti. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: u ponedeljak, sredu i subotu. Sačuvajte posebnu meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika u utorak i četvrtak. Po potrebi računajte na pozitivan uticaj ili kombinaciju parnih brojeva.

Jarac
Imate sjajnu takmičarsku viziju i niz prednosti u odnosu na ostale suigrače, slobodno preuzmite inicijativu. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u sredu, subotu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Po potrebi osmislite neku rezervnu varijantu u ponedeljak i četvrtak.

Vodolija
Takmičarska atmosfera deluje podsticajno na Vašu motivaciju posebno u onim odlučujućim fazama igre. Nalazite se pod sjajnim uticajem faktora sreće, usmerite svoju pažnju na glavnu premiju u utorak, petak i nedelju . Nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje Vaše mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor u sredu i četvrtak .

Ribe
Stalo Vam je da poboljšate svoju poziciju u odnosu na ostale saigrače i vešto kalkulišete u raznim situacijama. Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate: u ponedeljak, sredu i četvrtak. Po potrebi računajte i na svoje skrivene adute. Izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje u utorak i subotu.


No comments:

Post a Comment