Monday, June 17, 2019

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JUN 2019.

Ovan
Ne bi trebalo da imate veće probleme, na polju posla vam sve ide uobičajenim tokom bez trzavica. Ukoliko ste u braku, očekuju vas problemi u komunikaciji s voljenom osobom, koja je distancirana. Povedite računa o probavi.

Bik
Ukoliko ste imali u planu poslovno putovanje, moguće je da će doći do nekog odlaganja. Očekuje vas zanimljiva komunikacija s osobom koja vam se dopada već neko vreme. Dobro se osećate.

Blizanci
Očekuje vas neki novi finansijski dobitak kojim ćete biti zadovoljni. Posao vam takođe kreće nabolje. Sigurni ste da sa partnerom želite ozbiljnije da porazgovarate o svim stvarima koje vas brinu. Solidno zdravlje.

Rak
Prijaće vam da se posvetite organizaciji posla, važno je da sada neke stvari na polju posla ponovo razmotrite. Skloni ste tome da brzo menjate raspoloženje, mišljenje i ponašanje, pa i partnere. Čuvajte svoje bubrege.

Lav
Moguće je da niste sigurni da li da prihvatite novu poslovnu ponudu koju ste dobili od osobe koju ne poznajete. Kada su u pitanju emocije, nije vam lako da pokažete voljenoj osobi kako se osećate. Problemi sa nesanicom.

Devica
Možete da očekujete povoljan dan ako ste u potrazi za novim poslom, uspećete da nađete novo radno mesto. Pred vama je zanimljiv susret koji će vas odvesti do želje da s novom osobom uđete u ljubavnu vezu. Zdravlje je dobro.

Vaga
Poslovne promene koje ste imali u planu će se odložiti. Ne volite da čekate, ali sada kao da je to neminovnost. Moguće je da zamerate voljenoj osobi njeno ponašanje i da vam se ne dopada njena ljubomora. Prijaće vam masaža.

škorpija
Može vam se ukazati prilika da sarađujete s nekom osobom s kojom ste u prošlosti imali odlične zajedničke poduhvate. Možete da očekujete zanimljive prilike za flert. Spremni ste za avanturu. Generalno se dobro osećate.

Strelac
Nije vam povoljan dan, pa biste veoma lako mogli da imate neke nove komplikacije na poslovnom polju. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja i novo poznanstvo s osobom u koju ćete se zaljubiti. Proverite holesterol.

Jarac
Očekuju vas manje promene na polju zarade, moguće je da ćete biti zadovoljni novim dešavanjima. Uživate u svojoj slobodi i lepo vam je kada ste sami sa sobom. Puni ste energije i prija vam bavljenje sportom.
Vodolija
Mogući su nesporazumi u komunikaciji s nadređenima. Ako ste u potrazi za poslom, današnji dan vam nije povoljan. Moguće je da vas posao previše opterećuje i da ste neraspoloženi. Povedite računa o bubrezima.

Ribe
Moguće je da ćete danas da se zadržite na poslu mnogo više nego što ste planirali i da ćete generalno biti opterećeni. Imate utisak da je došlo vreme za promene. Niste više zadovoljni brakom. Proverite krvnu sliku.


1 comment:

  1. sezonski pozdrav svim mojim prijateljima, ja sam Marija Pejčinović Burić, ja sam iz dubrovačke hrvatske, želim podijeliti svoje divno svjedočanstvo o tome kako sam vratila svog muža svog života, želim reći ljudima u svijetu da postoji prava čarolija caster online i moćan je i originalan, Zove se Baba Wale Wiseman. Nedavno mi je pomogao da ponovno uspostavim vezu sa svojim mužem koji me izbacio. Kada sam kontaktirao Wiseman, dao je ljubavnu čaroliju za mene i mog muža koji je rekao da ne ima li ikakve veze sa mnom opet me nazvao i počeo me moliti. Svima koji čitaju ovaj članak i treba im bilo kakva pomoć Wiseman može također ponuditi bilo koju vrstu pomoći poput ponovnog uspostavljanja braka i odnosa, izliječenja svih vrsta bolesti, sudske instance, trudnoće, čarolije, sada smo jako zadovoljni sobom. Wiseman ga tjera da shvati koliko se volimo i trebamo jedni druge. Ovaj je muškarac stvaran i dobar. Također vam može pomoći da popravite svoju narušenu vezu. Vratila sam muža! Bilo je to kao čudo! Bez bračnog savjetovanja i u našem ljubavnom životu to radimo jako dobro. Kontaktirajte ovog sjajnog čovjeka ako imate problema sa trajnim rješenjem
    putem e-maila: doctorosagiede75@gmail.com
    WhatsApp: +2349014523836
    Viber: +2349014523836

    ReplyDelete