Sunday, June 9, 2019

DNEVNI HOROSKOP ZA 09. JUN 2019


Ovan
Ukoliko ste imali velike planove za današnji dan imajte na umu da nećete uspeti baš sve da ostvarite. Spremni ste da se sasvim prepustite osećanjima koje imate ka voljenoj osobi. Mogući su problemi sa glavoboljama.

Bik
Pokušajte da ne planirate putovanja za današnji dan jer biste mogli da imate probleme i komplikacije na polju posla. Osoba koja vam se dopada je pokazala da ima više mana nego što ste mislili. Problemi zbog stresa.

Blizanci
Možete da očekujete novi dogovor koji će vam biti veoma važan za poslovno polje. Potrudite se da se pokažete u najboljem svetlu. Zadovoljni ste odnosom s voljenom osobom. Nemate probleme sa zdravljem danas.

Rak
Na polju posla ćete rešiti neke probleme koji su vas mučili odranije. Osetićete veliko olakšanje. S partnerom imate neke manje probleme koje možete da rešite ako se budete potrudili. Mogući su manji problemi s kičmom.

Lav
Možete da očekujete priliku da se zaposlite na nekom boljem radnom mestu od ovog na kojem ste trenutno. Ljubavno polje vam je lepo postavljeno. Možete da računate na nova dešavanja. Mogući problemi sa cirkulacijom.

Devica
Moguće je da ste nezadovoljni okolnostima u kojima se nalazite na poslovnom polju. Sve ide kao što ste se nadali. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje će vas kasnije voditi do jedne ozbiljne veze. Osećate se generalno dobro.

Vaga
Dolazi vam prilika da nađete posao na kojem biste kasnije mogli da napredujete i ostvarite odlične rezultate. Pravite lepe zajedničke planove za budućnost sa osobom koju volite. Odlično se osećate danas.

škorpija
Moguće je da će biti nekih neočekivanih promena na poslovnom polju. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju i susret s osobom koja će vas šarmirati na prvi pogled. Moguća je vrtoglavica.

Strelac
Možete da očekujete da će vam se danas ukazati prilika da postignete neki novi i važan dogovor s nadređenima. Nova ljubav vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. Redovno proveravajte pritisak.

Jarac
Ukoliko se bavite privatnim poslom očekuju vas bolja zarada i prilika da napredujete na ovom polju. Dan je odlično postavljen za polje emocija, ako postoji osoba koja vam se dopada. Zdravlje je sasvim dobro.

Vodolija
Na poslovnom putovanju ćete ostvariti novi dogovor koji vam u budućnosti može biti veoma značajan. Novo poznanstvo koje se desilo vam je na neki način pomešalo osećanja. Mogući su problemi sa zglobovima.

Ribe
Na poslovnom planu ćete uspeti da ostvarite svoje zamisli uz pomoć jedne važne osobe koja vam pruža podršku. Možete da očekujete poznanstvo koje će vas dovesti u stanje konfuzije. Pazite na višak kilograma.


No comments:

Post a Comment