Saturday, June 15, 2019

Pun Mesec u Strelcu 17. juna 2019: Lavu donosi ljubavnu avanturu, Strelcu šanse za veliki uspeh dok Devica gubi tlo pod nogama

Pun Mesec u Strelcu 17. juna 2019: Ovaj pun Mesec daje plemenitu, humanu energiju pa ovih dana može biti dosta milosrdne i humane akcije. Mnoge osobe baš ovih dana oko punog Meseca mogu otputovati na odmor u inostranstvo ili sklapati kontakte sa strancima. Muškarci će želeti strankinje, drugačije odnose sa ženama. Kako je uključen i Neptun iz Riba onda će biti interesantne osobe koje su nedostižne, koje lepo glume ili koje mogu pobeći od svakodnevnice. Žene mogu privlačiti stranci, putovanja u inostranstvo, učenja, filozofija, strani jezici. Pojedine žene baš mogu u ovom periodu da upišu kurs stranih jezika, otputuju u inostranstvo, a generalno gledano za oba pola može doći i do zablude ili prevare među partnerima, posebno za nove poznanike koji će imati Veneru u kvadratu sa Uranom. Kako brzo krenu emocije, tako mogu brzo i da nestanu. Uglavnom, ovaj aspekt daje zabludu koja je kratkog trajanja.

Svakako je tenzija na pomolu još zbog Marsa iz Raka koji aspektuje Saturn i Pluton iz Jarca. Malo će pomoći Neptun iz Riba, koliko bude mogao da razjasni neslaganje i probleme jer i on zna da napravi zabludu i zbrku. Budimo svi oprezni za vreme punog Meseca, posebno da se ne svađamo i preterujemo u mnogim stvarima. Oprez u saobraćaju, jer može doći da većih saobraćajki. Aspekti ovih dana mogu izazivati mnoge nezgode, požare, probleme sa vodom i na vodi sa brodovima, elektroinstalacije, plin itd. Mars udružen sa Merkurom u Raku može proizvesti naboj emocija, posebno kroz komunikaciju u porodičnim ambijentima, pa i tu treba paziti da ne dođe do konfliktnih situacija.

Kako pojedinačni znaci mogu osetiti pun Mesec u Strelcu?

OVAN
Mnogim Ovnovima ovaj pun Mesec može doneti lepo poznanstvo sa osobom koja je stranac ili je u inostranstvu. Bez obzira što je prepreka udaljenost, to se može pokazati dobrim za jedan novi početak. Pojedini Ovnovi sada mogu pokrenuti neku novu životnu filozofiju. Nekima je naglašen odmor i putovanje.

BIK
U zavisnosti koja ste vi dekada kod vas pun Mesec može pasti u polje partnera ili u polje partnerskih finansija i transformacije. Kod pojedinih osoba može doći do novog početka ili svađa, razlaza, kako sa partnerima u poslu tako i sa partnerom u ljubavi. Pojedini Bikovi, koji imaju problema u svojoj vezi ili braku, sada mogu da otputuju sa svojom voljenom osobom i razreše probleme koji su stajali na putu ljubavi i sreće.

BLIZANAC
Vama se dešava pun Mesec u polju partnera ili polju zdravlja i svakodnevnice. Mnogi Blizanci koji nemaju partnera sada bi mogli sresti ili upoznati osobu sa kojom bi se slagali i gde bi bilo dosta emocija. Vi sve možete sada osetiti intuitivno, a i partner može sada da zadovolji vaše emocije. Neke skrivene tajne sada mogu da izađu na površinu. Venera, boginja ljubavi, je u vašem znaku pa možete planirati putovanje, Neptun vam može dati maštu i lutanja, a vaš nemirni duh vas vodi u avanturu.

RAK
Kod vas pun Mesec pokreće potrebu da odete negde daleko i da se oslobodite stresa koji je skupljen u ovom poslednjem periodu. Mnogi Rakovi su već pod tenzijom Merkura i Marsa koji tranzitiraju kroz njihovu kuću pa treba da se čuvaju od svađa i ratoborne energije, jer je najbolje se primiriti i nege otići. Aspekt Neptuna u kvadratu sa Jupiterom pojedince može suočiti sa nekim posledicama koje nisu očekivali.

LAV
Kod vas se već pokreće mnogo toga u vašem životu i nije čudno što više niste glasni i što vam nije bitno da vas hvale, jer je Merkur u Raku malo prigušen. Mnogi Lavovi koji su u vezi ili braku sada mogu da se oslobode ljubomore. Pojedini koji su slobodni bi za vreme Punog Meseca 17. ili 18. juna mogli da dožive čarobnu emotivnu noć. Svakako ovaj Mesec donosi ljubavnu avanturu, jer se ljubav oseća u vazduhu.

DEVICA
Vi za vreme punog Meseca u Strelcu možete imati nove početke dok pojedine Device prosto mogu da izgube tlo pod nogama. Neke stvari koje su bile dugo zanemarene sada mogu da se bace na sto i razmotre, bilo to sa roditeljima, šefom na poslu ili privatno sa partnerom. Slobodne Device imaju priliku dan ili dva pre punog Meseca da uđu u neku ozbiljnu vezu. Sada se ne preporučuje da glumite da ste neko drugi već budite to što jeste i vaš šarm će zavladati partnerom.

VAGA
Vreme je da za vreme punog Meseca u Strelcu otputujete negde na neko egzotično mesto ili da, ako niste u mogućnosti, bar istražite okolna mesta. Bilo gde da odete bitno je samo da ste negde gde vas niko ne poznaje. Mnoge borbe i probleme sa vašim instiktima može da vam prirede Mars i Pluton Saturn u lošem aspektu. Pročitajte neku knjigu ili idite u bioskop da se malo opustite i budete srećni.

ŠKORPIJA
Kod vas pun Mesec tranzitira kroz vaše polje imetka i finansija pa će o tome biti pitanje, a kako su vaš vladar i suvladar u konfliktnom aspektu Mars-Pluton iz Rak-Jarac, vi možete biti i zadovoljni u staroj rutini. Ako uspete da izađete iz svakodnevnice ovaj put će biti za pamćenje kroz ceo život. Velika sila vašeg vladara i suvladara tražiće od vas da se odlučite za nešto što može biti u vašu korist.

STRELAC
Kod vas je pun Mesec koji je aspektovan sa Neptunom pa bi Mars mogao iz Raka da vas sa Neptunom pokrene u neku umetnost kao npr. slikanje ,muzika… Vaše šanse za uspeh su sada ogromne. Mnogi Strelčevi sada mogu da uđu u neku avanturu, što njima nije strano u životu. Želja za inostranstvom i putovanjem je naglašena, pa taman to bila samo i maštanja iz udobne fotelje. Svakako možete putovati ako vam se pruži prilika.

JARAC
Kod vas je već aktivan životni put jer Mars i Merkur tranzitira kroz vaše polje partnera u ljubavi i poslu. Saturn se vraća unazad i tera vas da naučite iz starih grešaka, a Pluton vam daje unutrašnju snagu da sve transformišete iz dubine duše i odbacite sve što nema svrhu u vašem životu. Mesec u Strelcu će vam dati intuiciju, duboke emocije i filozofski odgovor. Mnogi Jarčevi mogu upasti u konflikte i hteće na silu da donesu odluku. Ipak razmislite da li ste prenaglili i kako da se izvinite povređenoj osobi pored sebe.

VODOLIJA
Ovaj pun Mesec kod vas stiže u pravo vreme da vas ohrabri da se oslobodite svih obaveza iz prethodnog perioda i mnogih komunikacija koje su bile dosta pozitivne. Merkur i Neptun prave dobar aspekt pa sve komunikacije mogu dobro da teku. Mnoge Vodolije mogu da se povežu psihički sa nekim ko im mnogo odgovara. Istražujte, zabavljajte se. Ako želite neku avanturu, sada je i to moguće.

RIBE
Kod vas je aktivna pozitivna energija planeta Marsa i Neptuna gde se pridružuje i Merkur pa možete primetiti da ste privlačni masama ljudi kao magnet. Svakako da ima i onih osoba sa kojima ne možete da se složite, posebno kada su autoriteti u pitanju. Pojedine Ribe mogu imati problem kada su žene u pitanju ili majka. Ovaj pun Mesec u Strelcu vam može stvoriti tenziju sa šefovima ili roditeljima, nekim završetkom ili početkom u životu. Ne preporučuje se putovanje u inostranstvo.No comments:

Post a Comment