Saturday, May 25, 2019

SREĆNI DANI ZA 27. MAJ 2019. - 03. JUN 2019.



Ovan
Ne možete ostvariti sve što želite, ali mnoge okolnosti Vam idu u prilog i utiču na dobru završnicu. Potrudite se da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: u ponedeljak, petak i subotu. Važno je da ostanete dosledni. Ako Vas neko direktno ometa, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u četvrtak i nedelju.

Bik
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i umete da procenite najbolji trenutak za akciju. Nemojte oklevati, sve je moguće pod uticajem faktora sreće: u ponedeljak, sredu i petak. Važno je da kombinujete različite mogućnosti koje Vam stoje na raspolaganju. Ako Vas neko ometa izbegavajte zonu visokog rizika u utorak i četvrtak.

Blizanci
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i prati Vas niz srećnih okolnosti. Dobitak je moguć u ponedeljak, petak i subotu . Oslonite se na svoju intuiciju i upotrebite najjače adute kada se nalazite u zoni dobitka. Nemojte dozvoliti da neko od suigrača ograničava Vaše mogućnosti izbora u sredu i četvrtak.

Rak
U svom prepoznatljivom stilu i uz hazarderske manire spremni ste da oprobate igračke sposobnosti na različitim stranama. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: u ponedeljak, četvrtak i subotu. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali glavnu poziciju u odnosu na ostale saigrače u petak i nedelju.

Lav
Sjajno umete da se prilagodite na različite uslove igre i delujete vešto u odnosu na ostale suigrače. Na takmičarskoj sceni postoje srećni obrti, posebno ako se iznenada zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u utorak, sredu i subotu. Važno je da smišljenom taktikom izbegavate zonu visokog rizika u petak i nedelju.

Devica
Potencijalni rizik uvek može da se odrazi na različite načine i niz kombinacija ponekad deluju, kao loša procena. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu: u utorak, četvrtak i subotu. Ako Vas prate sumnjive okolnosti u zoni rizika, izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u sredu i petak.



Vaga
Umete da procenite povoljnu priliku. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu koja garantuje uvećani dobitak: u utorak, četvrtak i subotu. Potrebno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali svoj ulog i što bolju poziciju u odnosu na sve ostale suigrače u sredu i petak.

Škorpion
Umete da se prilagodite na različite uslove igre i da upotrebite sve prednosti sa kojima raspolažete u odnosu na ostale saigrače. Nalazite se pod uticajem faktora sreće: u utorak, četvrtak i nedelju. U zavisnosti od takmičarskih okolnosti računajte na svoje skrivene adute. Izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje u ponedeljak i petak.

Strelac
U skladu sa svojim takmičarskim aspiracijama često birate situacije koje deluju vrlo primamljivo. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, dobitak je moguć: u ponedeljak, četvrtak i subotu. Obratite pažnu na iznenadni susret sa osobom u znaku: Škorpiona, Lava, Strelca ili Vodolije u sredu i petak.

Jarac
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi i spremni ste na različite takmičarske aktivnosti. Faktor sreće često ima presudno značenje u završnici igre. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: u ponedeljak, sredu, nedelju. Nemojte dozvoliti da Vas neko iznenada navede na pogrešanu kombinaciju u utorak i četvrtak.

Vodolija
Niz okolnosti Vas indirektno opominje da promenite svoju početnu taktiku ili da se bolje prilagodite na nove uslove igre. Učinite sve što je potrebno da ostvarite svoje takmičarske ciljeve u utorak, četvrtak i subotu. Obratite pažnu na iznenadni susret sa osobom u znaku: Ovna, Škorpiona, Strelca ili Vage u ponedeljak i petak.

Ribe
Stalo Vam je da trijumfujete na različitim takmičarskim stranama. Upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili svoje ciljeve u utorak, sredu i nedelju. Možete da računate i na pozitivane uticaje bele boje. Ukoliko se nalazite u zoni visokog rizika, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u ponedeljak i četvrtak.

No comments:

Post a Comment