Friday, May 24, 2019

Merkur u Blizancima od 21. maja do 4. juna 2019: Device i Blizanci u znaku i podznaku izvući će maksimum iz ovog perioda



Merkur u Blizancima od 21. maja do 4. juna 2019: Merkur u Blizancima se nalazi u svom sedištu, što znači da će on iskazati svoje najbolje dejstvo. Pred nama je period koji će nam doneti jaču komunikaciju, više trgovine, kraćih putovanja učenja, čitanja i gledanje Tv-a, a neki od vas će imati spisateljsko nadahnuće.

Ukoliko se bavite trgovinom, marketingom, saobraćajem i prevozom, ako je vaš posao vezan za pisanu ili usmenu reč, ovo je period kada ćete zablistati.

Mnogo bolje ćete se izražavati, reči će vam dolaziti same od sebe, a sam uspeh zavisiće od stepena komunikativnosti i od toga da li se povezani sa drugim ljudima. Imaćete potrebu da iskažete svoja osećanja i da pričate o stvarima koje bi inače zadržali za sebe. Otvorenost u komunikaciji neki mogu smatrati kao brzopletost i ne preveliku mudrost, te budite oprezni kome ćete šta poveravati

Idealno vreme je za sve vrste učenja, za učenje vožnje, za polaganje testova i ispita.

Ako planirate da kupite automobil, motor, bicikl ili neko drugo prevozno sredstvo, ili od uređaja – telefon ili televizor, sada je izvrstan period za to.

Zbog Merkura u Blizancima, neće biti čudno ni da u isto vreme radite dva posla, da se dopisujete ili komunicirate sa dve osobe u isto vreme.

Želećete da budete obavešteni o svemu što se dešava oko vas, a saznanja ćete sticati kroz razgovor sa drugim ljudima ali i informišući se kroz štampu, internet i TV. Neki od vas listaće male oglase ili pratite reklame i popuste objavljene u novinama.

U toku ovog tranzita vodićete interesantne razgovore sa prijateljima, rođacima i komšijama (uživo ili putem sredstava komunikacije), sklapaćete nova poznanastva jer ćete mnogo lakše započinjati konverzaciju sa ljudima koji se nađu u vašoj blizini. Ujedno ovo je period i pojačanih dešavanja koje će biti propraćene u sredstvima informisanja.

Merkur u Blizancima, želi da non stop bude u pokretu, a ukoliko imate neko prevozno sredstvo, mnogo više vremena provodićete u vožnji. Period je dobar za planiranje putovanja, a sjajan je i za učenje jer ćete sa lakoćom sticati nova znanja.

Ukoliko ste planirali kraće putovanje, sada ga možete uspešno ostvariti. Dosta uspeha u poslu imaće svi koji su zaposleni u medijima, marketingu, trgovinama i transportu (autoprevoznici).

U ovom periodu deca će takođe želeti da skrenu pažnju na sebe svojom radoznalošću, igrama, učenju, a ona manja će brže savladati prve reči ili napraviti prve korake.

Prvi deo tranzita biće sjajan jer se Merkur nalazi sve vreme u konjunkciji sa Suncem, ali zadnja dva dana maja i prva dva dana meseca juna, Merkur u kvadratu sa Neptunom donosi razne vrste grešaka, felera i propusta, uz pojačanu zaboravnost i nehajnost.

Ovaj tranzit će najpre osetiti rođeni u znaku Device i Blizanca, osobe koje imaju Ascendent (podznak) u ovim znacima i te osobe će izvući maksimum iz ovog, nažalost, kratkog perioda.

Merkur u Blizancima u svom horoskopu imaju i neke poznete ličnosti poput: Tom Kruza, Dalaj Lame, Princa Vilijama, Odri Hepbern, Meril Strip, Če Gevare, Nikole Tesle, Rafaela Nadala, Novaka Đokovića, Muamer El Gadafija, Hju Lorija (Dr. Haus), Franc Kafke, Fransoaz Sagan, Karla Maksa, Žan Pol Sartra i drugih.


No comments:

Post a Comment