Monday, May 20, 2019

LJUBAVNI HOROSKOP 20. MAJ 2019.- 27. MAJ 2019.



Ovan
Obično birate prikladne situacije ili društvo koje se uklapa u Vaše raspoloženje. Zanos koji osećate Vas dovodi u različita emotivna iskušenja. Ukoliko neko pokreće Vaše strasti, teško Vas je zaustaviti do god ne ostvarite svoje emotivne namere. Za Vas ne postoji nepremostiva prepreka, ako osećate snažan ljubavni ili strasni impuls. Jasno izražavate svoje emotivno raspoloženje i zadovoljstvo kada se nalazite u nečijem društvu. Partner pokušava da Vas nagovori na svoje planove, ali Vi se nalazite u privilegovanoj poziciji da postavljate uslove ili »ljubavna pravila«. Vešto koristite svoj šarm u različitim situacijama i neumorno smišljate neobične planove. Na pomolu je novo poznanstvo koje će Vas zaintrigirati, ali budite diskretni u ponašanju.

Bik
Verovatno ćete imati potrebu da se malo distancirate od voljene osobe ili će vaše ljubavno raspoloženje splasnuti. Ipak, jednako ćete ostati raspoloženi za zabave, pa će izlazaka biti. Ipak, odnosi koje ćete stvarati ostaće na površnom nivou.

Blizanci
Manjak interesovanja za ljubav rezultat je vaše sumnjičavosti. Sami ćete sebi stavljati prepreke za ljubav premda su objektivne okolnosti dobre. Oni koji su u dužim vezama primetiće da su se distancirali od partnera, a bez pravog razloga. Razmislite.

Rak
Ako ste u vezi: Bićete puni inicijative i stalno u pokretu, čime ćete pozitivno uticati na vašeg bračnog ili emotivnog partnera. Umećete da u vašu vezu unesete dinamiku i da ispunite svaki zajednički trenutak. Vaši predlozi će većinom biti prihvaćeni sa oduševljenjem. Vaš partner će vam se prepuštati i dopuštaće vam da predvodite i inicirate zajedničke aktivnosti, ali budite pažljivi da ne preterate u inicijativi. Dopustite vašem partneru da povremeno preuzima vođstvo, predlaže zajedničke trenutke, vodi glavu reč. Ako budete nastojali da se bude po vašem, doći će do neprijatne svađe u drugom delu meseca.
Ako ste slobodni: Počećete da privlačite osobe suprotnog pola poput magneta. Delovaćete izuzetno harizmatično, što će povećati vašu popularnost i doneti vam brojne šanse za ulazak u novu emotivnu vezu. Kako će i vaša strastvenost biti pojačana, moguće je da vam se dogodi i nekoliko prolaznih avantura pre nego što se odlučite za osobu sa kojom biste započeli ozbiljnu vezu. Čuvajte se pojačanih strasti jer biste mogli da se zaljubite u osobu sa kojom nećete imati sreće u ljubavi.

Lav
Ako ste u vezi: Primetićete kako se vaš partner trudi da poboljša uslove vašeg zajedničkog života i da zbog toga nema dovoljno vremena da se posveti vama onoliko koliko biste vi to želeli. Prihvatićete njegovu zauzetost obavezama kao znak pažnje i podržaćete ga tako što ćete se prema njemu odnositi brižno, onako kako to samo vi umete. Osećaćete potrebu za izlascima i druženjem ali nećete uspevati da se dogovorite sa prijateljima i organizujete. Partner će vam priskočiti u pomoć tako što će on sam organizovati poneki zajednički izlazak i prirediti vam nešto što vi volite. Na primer, odlazak na predstavu koju želite da pogledate ili u bioskop, na koncert i slično. To će vas činiti srećnim.
Ako ste slobodni:Duže vreme vam se sviđa osoba koja je često u vašoj blizini, a koje je i fizički blizu vas jer stanuje ulicu dalje, u bližoj okolini. Često se srećete, a poznajete se i preko zajedničkog prijatelja. Nagovorićete prijatelja da organizuje zajednički izlazak i kreućete u osvajanje. Vaša simpatija se neće opirati direktno vašem udvaranju ali će se praviti da to ne primećuje ili zaista neće to primećivati. Nećete biti sigurni da li je ta osoba rasejana i u svom svetu ili nije zainteresovana za vezu.



Devica
Stalo Vam je da prevazidjete »emotivnu krizu« i nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite voljenoj osobi. Ipak, Vaš partner izražava jasno negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Razgovor, dobronamerni saveti ili podrška bliskih prijatelja, uvek deluju pozitivno na Vaše raspoloženje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali kroz određeno vreme kada se utisci i osećanja iskristališu. Privremeno udaljavanje od voljene osobe treba da Vas podstakne na dobro rešenje. Nema potrebe da zaoštravate ljubavni odnos, pokažite više razumevanja za svog partnera i zadovoljstvo će biti obostrano. Ako ste mladi ili slobodni, novi ljubavni susreti i kontakti deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog.

Vaga
Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja, unutrašnji impuls Vas navodi da često menjate svoju ljubavnu taktiku. Poučeni iskustvom iz prošlosti ne želite da razočarate u nečiji odgovor i ponašanje. Ponekad naglašene strasti i velike emocije, iznenada mogu da Vas zanesu na pogrešnu odluku. Ne možete da zanemarite svoje slabosti, koje imate prema određenoj osobi ili nekom vidu ličnog zadovoljstva. Partner očekuje Vašu iskrenu privrženost i odobravanje. Važno je da se pravilno dopunjavate i da pratite zajednički korak. Ako ste mladi ili slobodni, više ste zainteresovani za neformalne ili slobodne kontakte nego za emotivno vezivanje. Imate utisak da neko nema dovoljno sluha za Vaše emotivne potrebe. Potrebna Vam je osoba sličnih afiniteta, koja se nalazi na Vašem emotivnom i duhovnom nivou.

Škorpion
Ukoliko imate potrebu da donesete neku bitnu odluku kada je vaš emotvni život u pitanju, najbolje bi bilo da sa time strpljivo sačekate i da ostavite stvari kakve trenutno jesu. Zvezde vam nisu dovoljno naklonjenije, zbog čega je moguće da će vaši planovi krenuti “lošim” putem ili da se neće ostvariti ono što želite. Malo strpljenja i više razumevanja i razmišljanja, će vam ukazati kada je najbolji trenutak za njihovo sprovođenje.

Strelac
Za vas je ovo srećan period za ljubavni život. Ali, ovo je takođe i povoljan period za samoanalizu i za istraživanje dubljih nivoa, a to su problemi u odnosu koje je inače teže razumeti. Neko od vas će biti usmeren na istraživanje spiritualnih ili kulturoloških tema, traženje i otkrivanje istine u dvoje i, zašto da ne, otkrivanje sveta zajedno kroz “ljubavno carstvo i svetove”. Može se raditi o ljubavima koje su udaljene, o ljubavnoj priči sa nekim ko živi na drugom kraju sveta, ili jednostavno, o romantičnom putovanju u dvoje.

Jarac
Naporan i zahtevan period, sa mnogo nepredvidivih detalja. Venera ima jači uticaj na vaš znak i čini vas spremnim na razne avanture, međutim, neophodno je da postoji interesovanje i druge strane. Pokušajte da se koncentrišete na želje partnera, jer se u suprotnom razilazite po mnogim pitanjima. Strasna veza doživljava kulminaciju kako u pogledu emocija, tako i kada su problemi u pitanju. Buduće "epizode" umnogome zavise od partnera zbog uticaja Marsa na vaš znak.

Vodolija
U pozitivnom zanosu ponekad mislite da je sve moguće i lako ostvariti. U ljubavnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom delujete vrlo energično. Imate priliku da čujete pozitivne komentare o svom izgledu i ponašanju, ili o situacijama u kojima ste ostavili zapaženu ulogu. Godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja koju dobijate. Imate želju da se nametnete u nečijem društvu i vešto koristite svoje zavodničke sposobnosti. Priželjkujete uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom i emotivnim statusom, odgovorite na priliku koja Vam se nudi. Ako se nalazite u ljubavnoj ili bračnoj vezi, očekuje Vas zadovoljstvo uz voljenu osobu. Nema potrebe da se dokazujete na nekoj drugoj strani, osim ukoliko sumnjate u budućnost svoje veze. Ako ste mladi ili slobodni budite dovoljno taktični, sačekajte na novu ljubavnu priliku koja dolazi iznenada.

Ribe
Primećujete izvesne nagoveštaje koje ne razumete najbolje, te povremeno delujete zabrinuto i zbog različitih nesporazuma koji postoje u Vašem ljubavnom životu. Ipak, svaki problem ima dobro rešenje i predstavlja poučno iskustvo. Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim ili pogrešnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Važno je da shvatite dobru pouku iz zajedničkog života. U naletu strasti ili dilema, širom otvorite svoje oči i zagledajte se u svoje srce. Ljubav ima najjaču snagu, ako ste dovoljno iskreni i verujete u svoja osećanja. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli za blisku osobu. Važno je da osetite emotivnu toplinu u nečijem društvu, a zajednički podsticaj predstavlja dovoljan povod za ljubavnu sreću. Očekuje Vas ljubavni zanos. Zajednička sreća, je najbolji podsticaj za sve buduće planove.

No comments:

Post a Comment