Saturday, May 18, 2019

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. MAJ 2019.


Ovan
Moguće je da ćete imati priliku da razjasnite situaciju koja vam je u određenom smislu predstavljala problem na poslovnom polju. Komunikacija s voljenom osobom nije onakva kakvu ste želeli. Moguć je prolazni kašalj.

Bik
Moguće je da ćete tokom današnjeg dana doživeti razočarenje na polju posla, ali i da će se kasnije stanje popraviti. Moguće je da nemate priliku da voljenoj osobi pokažete svoje iskreno mišljenje. Povoljan je dan za početak dijete.

Blizanci
Nije povoljan dan za promenu posla. Za sada se uzdržite od nekih većih planova na ovom polju. Moguće je da s partnerom nemate dobru komunikaciju i da ćete danas veoma lako doći do novih konflikata. Problemi sa reumom.

Rak
Moguće je da pokušavate da ostvarite neki napredak na polju posla, ali je danas mnogo toga protiv vas. Možete da očekujete susret sa osobom prema kojoj već duže vreme gajite jaka osećanja. Izbegavajte cigarete.

Lav
Očekuju vas neke manje nesuglasice u poslovnom okruženju, ali ako pokažete dovoljno diplomatije, sve ćete uspeti da rešite. Delujete prilično hladno u komunikaciji s partnerom. Zdravlje vam je sasvim dobro.

Devica
Nije povoljan dan za sud ili za rešavanje formalnih i papiroloških pitanja. Moguće je da ćete imati neke komplikacije. Veoma ste zaljubljeni i prema voljenoj osobi se lepo ponašate, želite da joj ugodite. Osećate se odlično.



Vaga
Moguće je da se u nekim poslovima previše oslanjate na druge ljude a premalo na sebe i svoje instinkte. Pred vama je period promena na ovom polju. Moguće je da će doći do preokreta kakve ne očekujete. Problemi sa bešikom.

škorpija
Nije preterano povoljan dan za vaš posao. Izbegavajte rizike, nova ulaganja ili bilo kakve važne razgovore. Biće vam potrebno neko vreme da se sasvim stabilizujete s voljenom osobom nakon svih problema. Povedite računa o sinusima.

Strelac
Imaćete naporan dan i veliki broj obaveza s kojima nećete baš sasvim lako uspeti da izađete na kraj Stabilna situacija sa na polju emocija vas raduje. Uživate kada ste pored voljene osobe i lepo vam je. Odlično se osećate!

Jarac
Moguće je da ćete tokom današnjeg dana praviti neke manje greške na poslovnom polju i da će vam drugi to zamerati. Od načina na koji se budete postavili, zavisiće razvoj odnosa s tom osobom. Mogući su problemi sa srcem.

Vodolija
Moguće je da ćete tokom današnjeg dana doći do preokreta koji će vas iznenaditi i doneti vam određeni gubitak. Potrudite se da pokažete voljenoj osobi da ste spremni da se menjate i prilagođavate. Probava vam je osetljiva.

Ribe
Lako možete da ostvarite nesporazum s poslovnim partnerom. Nemojte danas da potpisujete važna dokumenta. Možete da očekujete zanimljiv flert sa osobom koja će vam dugo nakon toga ostati u mislima. Problemi sa kašljem.

No comments:

Post a Comment