Monday, May 6, 2019

LJUBAVNI HOROSKOP 06. MAJ 2019.- 13. MAJ 2019.





Ovan
Za vas je ovo srećan period za ljubavni život. Ali, ovo je takođe i povoljan period za samoanalizu i za istraživanje dubljih nivoa, a to su problemi u odnosu koje je inače teže razumeti. Neko od vas će biti usmeren na istraživanje spiritualnih ili kulturoloških tema, traženje i otkrivanje istine u dvoje i, zašto da ne, otkrivanje sveta zajedno kroz “ljubavno carstvo i svetove”. Može se raditi o ljubavima koje su udaljene, o ljubavnoj priči sa nekim ko živi na drugom kraju sveta, ili jednostavno, o romantičnom putovanju u dvoje.

Bik
Potajno Vas prati sumnja u nečiju emotivnu naklonost. Nije lako proveriti nečija osećanja, a da to ne izazove različite reakcije i moguće posledice. Nema potrebe da se opterećujete mislima koje Vas udaljavaju od voljene osobe ili od zajedničkih planova. Potrebno je da se oslobodite od nekih emotivnih predrasuda u svom razmišljanju. Partner živi u uverenju da se razume bolje od Vas u niz različitih oblasti, što Vas dodatno iritira. Zbog različitih emotivnih žaoka koje trpite, povremeno delujete napeto u društvu prijatelja. Najbolji efekat u ljubavnom osvajanju i zadovoljstvo u susretima, možete da osetite kroz neobične situacije ili mimo poznatih pravila ponašanja. Unesite više nežnosti i maštovitosti u svoj ljubavni odnos, po potrebi upotrebite svoje »ljubavne čari« i »tajne adute«.

Blizanci
Delujete zadovoljno u nečijem društvu i umete da stvorite ljubavnu atmosferu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja, sve što se dešava između Vas i voljene osobe uvek predstavlja »lepši deo stvarnosti«. Pronalazite smisao u zajedničkim planovima, postoje »detalji« koji Vas posebno inspirišu. Voljena osoba je nestrpljiva u iščekivanju da ispunite svoja obećanja, ali Vi imate dobru ljubavnu strategiju i ništa ne prepuštate slučaju. Rado se odazivate na različite pozive i sjajno koristite svoj šarm u ljubavnom osvajanju. Umete da zablistate u pravom trenutku i da privučete nečiju pažnju. Obradovaće Vas jedno neobično poznanstvo.

Rak
Naporan i zahtevan period, sa mnogo nepredvidivih detalja. Venera ima jači uticaj na vaš znak i čini vas spremnim na razne avanture, međutim, neophodno je da postoji interesovanje i druge strane. Pokušajte da se koncentrišete na želje partnera, jer se u suprotnom razilazite po mnogim pitanjima. Strasna veza doživljava kulminaciju kako u pogledu emocija, tako i kada su problemi u pitanju. Buduće "epizode" umnogome zavise od partnera zbog uticaja Marsa na vaš znak.

Lav
Profiltrirajte svoja osećanja, pre nego što donesete novu odluku. Preplavljeni ste različitim emocijama, ali pažljivo odmeravate dobru priliku ili osećanja koja želite da izrazite u društvu bliske osobe. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta ili nove ljubavne inspiracije. Emotivni zanos koji osećate u Vama budi želju za strasnim susretima. Zračite pozitivnom energijom i emotivnim zanosom. Ukoliko ste slobodni, očekuju Vas zanimljiva poznanstva. U skladu sa svojim zanosnim manirima osvajate pozitivne simpatije, ali neprekidno težite ka novim izazovima. Do ljubavne romanse se stiže kroz različite faze emotivnog zbližavanja. Mnoge stvari postaju dostižne, tek kada svoje misli i osećanja podelite sa bliskom osobom.



Devica
U skladu sa svojom pozitivnom orijentacijom delujete vrlo zanosno i vodite aktivan društveni život, tražite dobru priliku da ostvarite nove ili neobične ljubavne kontakte. Prvi utisak, dosta govori o Vašem raspoloženju i namerama. Povremeno delujete kao Vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije trajnog karaktera. Ne želite da se opterećujete emotivnim vezivanjem i smišljate razne izgovore, kako biste opravdali svoje ponašanje u nekim delikatnim situacijama. Ipak, neko u Vama pokreće topla osećanja i navodi Vas na zajedničke planove. Imponuje Vam saznanje da se nalazite na »meti« radoznalih pogleda ili u sferi nečijeg interesovanja, slobodno izrazite svoja osećanja i emotivne namere. Kvalitet koji proističe iz ljubavne veze predstavlja Vašu intimnu sreću, a odnos sa bliskom osobom najviše utiče na Vaš dobar izgled, unutrašnji sjaj i samopouzdanje koje osećate.

Vaga
Porodični izazovi će dobrim delom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice s tim da će im odnos s voljenom osobom malo zapinjati. Samci će ostati kod kuće.

Škorpion
Ako imate dugu, stabilnu vezu, ovo je period u kome ćete poželeti da promenite svoj status. Moguće da ćete još jednom izanalizirati celu situaciju. Slobodni pripadnici ovog znaka će možda poželeti da obnove stare emotivne veze. Moguće je da se pojavi neka osoba iz prošlosti sa kojom ste imali burnu, strasnu vezu. Budući da vam je Saturn sada naklonjen, postoji šansa da veza sada bude nastavljena na ozbiljnijim osnovama. Shvatićete da ste možda ranije bili previše hiroviti i da niste umeli da cenite partnera na pravi način. Ako ste u braku, bićete na ljubavnom iskušenju. U svakom slučaju vreme je kao stvoreno za erotska uživanja i sudbinske susrete. Moguća je tajna veza sa nekom osobom koja će na vas delovati kao magnet.

Strelac
Povezanost s voljenom osobom biće jaka u dalekim i neobičnim temama i bavljenjima. Pred vama su dani u kojim ćete razmenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati. Oni koji su još sami tražiće osobu iz svojih snova.

Jarac
Emotivna inspiracija u Vama pobuđuje neobične ideje, zračite pozitivnom energijom i umete da osvojite nečiju pažnju. Vaš izraz lica dovoljno govori o onome što osećate, novi priliv pozitivne energije se reflektuje na Vaš izgled i stil ponašanja. U kombinaciji naglašene mašte i zavodničkih sposobnosti, delujete veoma privlačno na svoju okolinu. Nečije prisustvo i nežni »dodir ljubavi«, deluje vrlo inspirativno i navodi Vas na plemenito ponašanje.Ukoliko ste slobodni, očekuju Vas zanimljivi susreti i neobično poznanstvo. Do ljubavne romanse se stiže kroz različite faze emotivnog zbližavanja. Ljubavne igre u Vama pokreću razne čari i plimu »vrelih strasti«.

Vodolija
Mogli biste osetiti grubost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima. Pokušajte da budete zreliji i konkretniji. Previše priče istina nikuda ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno. Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti srećni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja samci će zaboraviti brige i otvoriti se za nove mogućnosti.

Ribe
Delujete napeto u ljubavnom odnosu, ne dopada Vam se psihološki pritisak koji osećate i iritira Vas partnerovo ponašanje. Zbog emotivne nesigurnosti imate potrebu da proveravate svog partnera, pokušavate da utvrdite sličnosti i razlike koje Vas udaljavaju. Proverite svoje emotivne sumnje na vreme i preuzmite inicijativu. Ukoliko ste slobodni, neko će Vas šarmirati svojom atraktivnom pojavom ili neobičnim stilom udvaranja. Izuzetno Vas privlači kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu nešto od toga nedostaje. Nema potrebe da komplikujete svoj emotivni odnos ili da postavljate »stroge uslove«, koje neko ne može da ispuni.

No comments:

Post a Comment