Sunday, May 5, 2019

SREĆNI DANI ZA 06. MAJ 2019. - 13. MAJ 2019.



Ovan
Umete da procenite povoljnu priliku. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu koja garantuje uvećani dobitak: u utorak, četvrtak i subotu. Potrebno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali svoj ulog i što bolju poziciju u odnosu na sve ostale suigrače u sredu i petak.

Bik
Nalazite se u sjajnoj formi i umete da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju. Potrudite da definišete i listu prioriteta kako biste pravilno uskladili svoje takmičarske želje i mogućnosti. Proverite svoju sreću u utorak, sredu i nedelju. Izbegavajte neke rivalske odnose koji loše utiču na Vašu koncentraciju u petak i subotu.

Blizanci
Postoji mogućnost da promenite svoju poziciju. Važno je da smišljenom taktikom nadmudrite ostale suigrače i upotrebite svoje skrivene adute u ponedeljak, utorak i petak . Možete da računate i na pozitivne uticaje bele boje. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Strelca, Riba, Device ili Bika u sredu i četvrtak.

Rak
Nalazite se u promenljivoj takmičarskoj formi i pokušavate da ostvarite maksimalne rezultate u odnosu na svoje mogućnosti. Ugledajte se na nekog od uspešnih suigrača iz okruženja. Dobitak proizilazi iz dobre procene i uspešne akcije u ponedeljak, sredu i subotu. Važno je da sačuvate sve svoje interese u četvrtak i petak.

Lav
Sve je moguće promeniti uz dobar impuls i pozitivan uticaj u presudnim situacijama. Dozvolite sebi određenu notu takmičarskog egzibicionizma, kako biste ostvarili glavnu premiju ili maksimalne rezultate. Računajte na uspešnu formulu: 12, 1subotu i četvrtak . Potrudite se da sačuvate dobru poziciju u petak i subotu .



Devica
Postoje različite mogućnosti izbora, ali Vi imate sjajan impuls i umete da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u utorak, petak, nedelju. Obavezno računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Važno je da sačuvate dobru poziciju u ponedeljak i četvrtak.

Vaga
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i umete da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: u ponedeljak, sredu i četvrtak. Postoji niz mogućnosti koje možete da ostvarite lako i na vrlo uspešan način. Izbegavajte neke rivalske odnose koji loše utiču na Vašu koncentraciju u utorak i petak.

Škorpion
Sve se svodi na dobru kalkulaciju i na uticaj faktor sreće. Obavezno računajte i na svoje skrivene adute kako biste ostvarili zapaženi uspeh. Ali, sačuvajte posebnu meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika u utorak i petak. Upotrebite tajne adute kako biste efikasno ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u ponedeljak, sredu i subotu.

Strelac
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i umete da procenite dobitnu kombinaciju, brže ili bolje nego Vaši potencijalni rivali. Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate: u utorak, petak i nedelju. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u nekim rizičnim situacijama u ponedeljak i sredu.

Jarac
Usmerite svu pažnju na glavnu premiju i proverite svoju sreću u utorak, petak i nedelju. U zavisnosti od različitih okolnosti možete da računate i na pozitivane uticaje bele boje. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali glavni ulog ili što bolju poziciju u odnosu na sve ostale suigrače u sredu i četvrtak.

Vodolija
Postoje takmičarske okolnosti na koje ne možete da utičete ili da menjate svoju poziciju. Važno je da odredite svoje prioritete i da dobrim potezima nadmudrite ostale saigrače: u utorak, četvrtak, nedelju. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Ako Vas neko ometa, obavezno izbegavajte zonu visokog rizika u petak i subotu.

Ribe
Nalazite se u promenljivoj formi i nedostaje Vam jača koncentracija za završnu fazu igre. Nemojte dozvoliti da Vas neko od suigrača iznenada navede na pogrešan izbor u subotu i nedelju. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku već proverenu formulu koja garantuje uvećani dobitak u utorak, sredu i četvrtak.

No comments:

Post a Comment