Monday, May 13, 2019

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MAJ 2019.



Ovan
Današnja atmosfera u radnom okruženju je prilično napeta i vi ste nervozniji nego obično. Moguće je da u vašem ljubavnom životu trenutno postoji više od jedne simpatije. Povišen pritisak vas muči.

Bik
Moguće je da će doći do manjih promena na radnom mestu kojima nećete biti baš zadovoljni. Ako ste zauzeti, provešćete lep dan s partnerom. Povoljan dan za nova poznanstva slobodnim Bikovima. Ukočenost vas prati.
Blizanci

S kolegama imate dobar odnos i zajedno gradite pozitivnu atmosferu. Očekuje vas prijatan dan. Spremni ste za nova poznanstva, avanture i zanimljiva dešavanja. Danas je dobar dan za flert. Problemi s jetrom.

Rak
Možete da se nadate nekakvom poboljšanju finansijske situacije. Ako čekate rezultate nekog suđenja, bićete zadovoljni. Veoma vam se dopada jedna posebna osoba, ali krijete to. Na polju zdravlja nemate probleme.

Lav
Dobro se snalazite u svakom radu koji podrazumeva komunikaciju s ljudima. Dobro ste raspoloženi i širite to oko sebe. Voljena osoba prolazi kroz jako težak period života, a vi ste uz nju. Prolazna malaksalost.

Devica
Ne nadajte se da ćete imati mnogo slobodnog vremena. Čeka vas naporan dan na poslu ispunjen obavezama. Očekuje vas miran dan na emocionalnom planu. S partnerom se lepo slažete. Povećajte unos vitamina.



Vaga
Danas vas čeka dan bez posebnih opterećenja u kom ćete moći da budete opušteni i bez previše truda da pokažete dobre rezultate. Moguće je da ćete imati zanimljivo popodne za novo poznanstvo. Odlično zdravlje.

škorpija
Očekuje vas prilika za dobru zaradu koja potiče od neke osobe u inostranstvu, bilo u vidu važnog klijenta bilo investitora. Osoba koja vam se dopada daje vam neke signale i ulazite u flert. Problemi sa osetljivim grlom.

Strelac
Ako čekate pravi trenutak za realizaciju svojih planova na poslovnom polju, današnji dan vam je izuzetno povoljan za tako nešto. Možete da očekujete pozitivan odgovor od voljene osobe. Povedite računa o plućima.

Jarac
Nećete moći da ostvarite baš sve što poželite, ali imajte na umu da ste skloni da sebi zacrtate nerealno visoke ciljeve. Ako postoji osoba iz prošlosti kojoj se vraćate, danas je dan za susret s njom. Posetite lekara.

Vodolija
Vi se generalno dobro snalazite u kriznim situacijama i danas će vam to i te kako značiti, pošto vas čeka prilično stresan dan. Voljena osoba vam maksimalno ugađa iako joj to ne pada uvek najlakše. Zdravlje je odlično.

Ribe
Iako po mišljenju mnogih imate prevelike ambicije, osećate se dovoljno sposobnim da ih ipak ostvarite. Danas je dan kada to možete i da dokažete. Moguće je da vaša simpatija nije svesna vaših osećanja. Glavobolja.

No comments:

Post a Comment