Saturday, May 4, 2019

Ljubavni horoskop od 1. do 15. maja 2019.



OVAN

Vaš partner osećaće se dobro, ali vama će sve vreme nešto nedostajati. Razmislite šta je to. Ipak, tokom ovih dana postajaćete sve svesniji da nestaju blokade koje su vas mučile u emotivnim odnosima. Na vašu sreću.

BIK
Magla koja vas je činila pomalo izgubljenim se bistri. Sve je više optimizma i vere u lepši ljubavni život. Polako će dolaziti do sve više harmonije, a vi ćete biti sve zadovoljniji. Stvari idu onako kako treba.

BLIZANCI
Na miran način vi ćete pokušati da pregrmite ovaj praznjikavi period. Neki će se posvetiti hobijima. Vaša ljubavna pozicija nije zavidna. Znate da sve ovo može bolje, ali vam okolnosti, ljudi i događaji sad to ne dopuštaju.

RAK
Manje ćete prigovarati, pa će vaš partner postajati sve srećniji i zadovoljniji, a, ma kraju krajeva, i vi sami. Osećaćete, doduše, kako stvari više ne idu tako glatko kao nekada. Nije to ništa, samo treba pokazati zrelost.

LAV
Više ni ne očekujete bajku, ali osnovni nivo kulturnog ophođenja je nešto bez čega ne možete. Ipak, ostaje otvoreno pitanje zašto vam je to važno – zbog istine ili zbog brige oko toga šta će drugi reći. Razmislite o tome.

DEVICA
Vaši provodi kao da nemaju kraja. Ljudi, okolnosti i događaji idu vam na ruku i stalno stvaraju prilike za druženja. Doduše, vaš stil izražavanja ljubavi malo će umoriti drugu stranu, pa pokušajte da budete tiši i manje zahtevni.



VAGA

Ljubav će biti tiha, a vi tajanstveni. Neki bi mogli da se zateknu u iskušenju formiranja tajne ljubavne veze. Zbrka koja će možda nastati, pojaviće se na nivou komunikacije. Zato bolje ćutite i jednostavno pokažite ljubav.

ŠKORPIJA
Biće vam dobro, ako budete vagali svaku svoju reč i ako ne uzimate prigovore partnera za ozbiljno. Jednostavno mu (joj) oprostite i fokusirajte se na ono što je dobro između vas. Tako ćete oboje biti srećniji.

Godišnji horoskop za 2019. godinu: Nova romansa za Vagu, veliki poslovni uspeh za Lava, Ribama u životu ide sve kako treba


STRELAC
Vaši ideali u ljubavi biće postavljeni visoko, ali vi ste spremni da ih sledite, bez obzira kuda vas oni budu doveli. Ipak, to neće doneti rešenje vaših ljubavnih jednačina. Pokušajte da sve prihvatite s mirom.

JARAC
Pred vama su dani koji će vas verovatno staviti u poziciju usamljenika ili ćete u odnosu s partnerom osetiti frustraciju. Bićete osetljiviji znatno više nego inače, a kad se tome doda i osećaj usamljenosti, tuge su tu. Izađite.

VODOLIJA
Opet ste podjednako važni u svojoj vezi kao i vaš partner. Sad možete deliti sve i to na ravnopravan način. Vaša emotivnost će porasti, pa ćete od druge strane očekivati više zagrljaja i nežnosti.

RIBE
Neki će pripremati zabavu povezanu sa mladim osobama. Možda se radi o rođendanu. Biće radosti i dobrog raspoloženja. Pripremaćete se za to malo društveno okupljanje na kojem ćete vi biti glavna zvezda. Oni koji su sami nadaće se ljubavi.

No comments:

Post a Comment