Monday, May 20, 2019

SREĆNI DANI ZA 20. MAJ 2019. - 27. MAJ 2019.


Ovan
Prednost dajete situacijama koje deluju izazovno i ne zahtevaju veću koncentraciju. Proverite svoje takmičarske sposobnosti na delu u ponedeljak, petak i subotu. Možete da računate i na pozitivane uticaje bele boje. Nemojte dozvoliti da neko umanjuje Vaše mogućnosti za uspešnu akciju ili da ograničava Vaš izbor na četvrtak i nedelju.

Bik
Postoje takmičarske okolnosti na koje ne možete da utičete ili da menjate svoju poziciju. Važno je da odredite svoje prioritete i da dobrim potezima nadmudrite ostale saigrače: u utorak, četvrtak, nedelju. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Ako Vas neko ometa, obavezno izbegavajte zonu visokog rizika u petak i subotu.

Blizanci
Umete da upotrebite svoje adute i delujete samouvereno u mnogim situacijama. Važno je da sledite svoj unutrašnji impuls. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u utorak, sredu i nedelju . Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Izbegavajte situacije sa visokim faktorom rizika u ponedeljak i petak .

Rak
Nalazite se u sjajnoj formi i umete da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju. Potrudite da definišete i listu prioriteta kako biste pravilno uskladili svoje takmičarske želje i mogućnosti. Proverite svoju sreću u utorak, sredu i nedelju. Izbegavajte neke rivalske odnose koji loše utiču na Vašu koncentraciju u petak i subotu.

Lav
Umete da napravite dobru procenu i delujete samouvereno. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u ponedeljak, petak i subotu . Potrudite se da nadmudrite sve ostale suigrače kada se nalazite u zoni uvećanog rizika u utorak i sredu . Možete da računate na pozitivne uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva.

Devica
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i imate dobru viziju koja Vam pomaže u ostvarenju ciljeva. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Ako postoje neke sumnjive naznake, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u sredu i nedelju.



Vaga
Usmerite svu pažnju na glavnu premiju i proverite svoju sreću u utorak, petak i nedelju. U zavisnosti od različitih okolnosti možete da računate i na pozitivane uticaje bele boje. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali glavni ulog ili što bolju poziciju u odnosu na sve ostale suigrače u sredu i četvrtak.

Škorpion
Usmerite pažnju na glavnu premiju i tipujte na svoju dobitnu kombinaciju u sredu, subotu i nedelju. U određenim situacijama možete da računate i na pozitivne uticaje crveno-bele boje. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali glavni ulog ili dobru poziciju u odnosu na ostale suigrače u ponedeljak i četvrtak.

Strelac
Ponekad sve može da se promeni u određenom momentu ili u završnoj fazi igre. Važno je da imate listu prioriteta kako biste pravilno uskladili svoje takmičarske želje i mogućnosti. Izbegavajte sve rivalske odnose koji loše utiču na Vašu koncentraciju u sredu i petak . Upotrebite dobru taktiku i adute u ponedeljak, utorak i četvrtak .

Jarac
Prati Vas niz srećnih okolnosti i umete da procenite povoljan trenutak za uspešnu akciju. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje Vaše mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor u sredu i nedelju.

Vodolija
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i umete da nametnete svoje prioritetne ciljeve. Sačuvajte dobru koncentraciju, sve je moguće pod uticajem faktora sreće: u utorak, četvrtak i nedelju. Računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Nemojte dozvoliti da neko ograničava Vaše mogućnosti izbora u ponedeljak i sredu.

Ribe
Imate velike ambicije i spremni ste na različite takmičarske izazove. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 3, 16, 23, 33, 41, 50, 61 i 71. Vaši srećni dani su: ponedeljak, četvrtak, nedelja. Po potrebi, računajte i na faktor iznenađenja. Obavezno izbegavajte rivalske odnose u petak i subotu.

No comments:

Post a Comment