Thursday, May 30, 2019

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. MAJ 2019.

Ovan
Moguće je da imate više obaveza nego što ste navikli i da vam neće biti lako da s njima izađete na kraj. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete početak nove ljubavne veze, koja će trajati na duže staze. Srčane smetnje.

Bik
Očekuje vas povoljan dan za posao pogotovo ako planirate da menjate neke odluke ili radno mesto. Bliži se početak veze na daljinu. Iako mislite da vi možda niste za to, osećanja vas vode ka tome. Problemi sa stomakom.

Blizanci
Možete da očekujete da ćete uspešno rešiti probleme na poslovnom polju. Neko od kolega će vam pomoći u nevolji. Lako donosite novu odluku i spremni ste da voljenoj osobi date još jednu šansu. Povoljan je period za oporavak.

Rak
Dolazi vam prilika da na polju finansija ostvarite pomak. Možete da se nadate i novim poslovnim ponudama. Oslanjate se na voljenu osobu i važno vam je da vam ona dokaže svoju ljubav. Dobro se osećate. Sa zdravljem nema problema.

Lav
Možete da očekujete pozitivne promene na poslovnom polju danas. Pred vama je period u kojem vas sreća prati. Trudite se da sa osobom koju volite napravite lepu atmosferu i da poboljšate komunikaciju. Problemi s glavoboljom.

Devica
Moguće je da niste spremni da se odreknete posla koji vam ne ide i da nećete da odustanete dok postoji makar tračak nade. Dopada vam se osoba koju poznajete odranije. Moguće je da postoji neko treći. Problemi sa cirkulacijom.

Vaga
Budite otvoreni u kontaktu s poslovnim saradnicima ako želite da ostvarite konstruktivnu atmosferu na poslu. Imaćete priliku da upoznate osobu koja će vam se učiniti kao ostvarenje sna. Proverite nivo holesterola.

škorpija
Preporuka je da povedete računa o zaradi, koja vam je vrlo važna. Potrebno je da se malo više posvetite poslu. Nije vam lako da postignete pomirenje s partnerom, iako to želite. Smanjite unos alkohola.

Strelac
Pokušajte da se bavite poslovima koje smatrate prioritetnim i nemojte da gubite vreme na beznačajne stvari. Voljena osoba je pokazala da ima mane koje je od vas vešto skrivala pa ste pomalo razočarani. Osetljiva koža.

Jarac
Nestrpljivi ste i nije vam lako da sačekate pravi trenutak kako biste pokrenuli poslovnu promenu koju želite. Niste zadovoljni odnosom koji imate s voljenom osobom, čini vam se da se uvek vi više trudite. Pad imuniteta je moguć.

Vodolija
Na poslovnom polju vlada pozitivna atmosfera i zadovoljni ste zbog toga. Možete da se nadate dobrom danu. Veoma je povoljan dan za početak ljubavne priče koja bi za vas mogla da bude značajna. Hormonalne promene.

Ribe
Ušli ste u nov posao, gde je potrebno dosta ulaganja novca, energije i truda da bi opstao. Novo poznanstvo je pred vama, ali vi kao da nećete biti mnogo zainteresovani odmah. Osetljiva bešika.



No comments:

Post a Comment