Sunday, April 21, 2019

SREĆNI DANI ZA 22. APRIL 2019. - 29. APRIL 2019.



Ovan
U zavisnosti od taktike koju primenjujete prolazite kroz različite mogućnosti izbora ili delovanja u odnosu na ostale saigrače. Upotrebite tajne adute kako biste efikasno ostvarili svoje takmičarske ciljeve u utorak, četvrtak i subotu. Ako Vas prate neke sumnjive okolnosti, izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u ponedeljak i sredu.

Bik
Delujete samouvereno, često birate situacije koje deluju vrlo primamljivo ili sa većim izgledima za takmičarski uspeh. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 2, 10, 24, 33, 46, 53, i 71. Vaši srećni dani su: utorak, sreda i nedelja. Obavezno izbegavajte neke rivalske odnose u ponedeljak i petak.

Blizanci
Stalo Vam je da ostvarite zapaženi uspeh i umete da predosetite pravi momenat za akciju. Proverite svoju sreću u četvrtak, petak i nedelju. Povremeno možete da računate i na pozitivne uticaje crveno-bele boje. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Škorpiona, Blizanaca, Vodolije ili Bika u ponedeljak i sredu.

Rak
Nalazite se u sjajnoj formi i umete da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju. Potrudite da definišete i listu prioriteta kako biste pravilno uskladili svoje takmičarske želje i mogućnosti. Proverite svoju sreću u utorak, sredu i nedelju. Izbegavajte neke rivalske odnose koji loše utiču na Vašu koncentraciju u petak i subotu.

Lav
Postoje takmičarske situacije kada treba reagovati na osnovu blic procene ili prvog impulsa. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: u ponedeljak, subotu, nedelju. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Po potrebi, sačuvajte dodatnu meru opreza u situacijama koje lako izmiču kontroli u utorak i sredu.

Devica
Postoje različite mogućnosti izbora, ali Vi imate sjajan impuls i umete da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u utorak, petak, nedelju. Obavezno računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Važno je da sačuvate dobru poziciju u ponedeljak i četvrtak.




Vaga
Postoje različite okolnosti koje doprinose uspehu i deluju podsticajno, važno je da definišete ciljeve. Nalazite se pod uticajem faktora sreće: u sredu, petak i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje Vaše takmičarske mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor u utorak i subotu.

Škorpion
Stalo Vam je da poboljšate svoju poziciju u odnosu na ostale saigrače i vešto kalkulišete u raznim situacijama. Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate: u ponedeljak, sredu i četvrtak. Po potrebi računajte i na svoje skrivene adute. Izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje u utorak i subotu.

Strelac
Pravo umeće je da upotrebite sve adute koje imate na raspolaganju kako biste ostvarili neki uvećani dobitak ili maksimalne rezultate. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: u utorak, četvrtak i subotu. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku ili da sačuvate sve svoje interese u petak i nedelju.

Jarac
Delujete vrlo ambiciozno i umete da realizujete dobru priliku. Potrudite se da nametnete svoj stil igre ostalim takmičarima, kako biste ostvarili neki vid premije ili ekstra dobitak u ponedeljak, petak i subotu. Važno je da sačuvate dodatnu meru opreza i posebno izbegavajte zonu visokog rizika u sredu i četvrtak.

Vodolija
Imate sjajnu viziju i stalo Vam je da ostvarite neke vrhunske rezultate, važno je da se angažujete na različitim stranama. Upotrebite neke tajne adute kako biste efikasno ostvarili sve svoje takmičarske ciljeve: u ponedeljak, sredu i nedelju. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u nekim rizičnim situacijama u četvrtak i subotu.

Ribe
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i umete da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: u ponedeljak, sredu i četvrtak. Postoji niz mogućnosti koje možete da ostvarite lako i na vrlo uspešan način. Izbegavajte neke rivalske odnose koji loše utiču na Vašu koncentraciju u utorak i petak.

No comments:

Post a Comment