Sunday, April 21, 2019

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 22. APRIL 2019. - 29. APRIL 2019.



Ovan
Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja, unutrašnji impuls Vas navodi da često menjate svoju ljubavnu taktiku. Poučeni iskustvom iz prošlosti ne želite da razočarate u nečiji odgovor i ponašanje. Ponekad naglašene strasti i velike emocije, iznenada mogu da Vas zanesu na pogrešnu odluku. Ne možete da zanemarite svoje slabosti, koje imate prema određenoj osobi ili nekom vidu ličnog zadovoljstva. Partner očekuje Vašu iskrenu privrženost i odobravanje. Važno je da se pravilno dopunjavate i da pratite zajednički korak. Ako ste mladi ili slobodni, više ste zainteresovani za neformalne ili slobodne kontakte nego za emotivno vezivanje. Imate utisak da neko nema dovoljno sluha za Vaše emotivne potrebe. Potrebna Vam je osoba sličnih afiniteta, koja se nalazi na Vašem emotivnom i duhovnom nivou.

Bik
Ako ste u vezi: Bićete puni inicijative i stalno u pokretu, čime ćete pozitivno uticati na vašeg bračnog ili emotivnog partnera. Umećete da u vašu vezu unesete dinamiku i da ispunite svaki zajednički trenutak. Vaši predlozi će većinom biti prihvaćeni sa oduševljenjem. Vaš partner će vam se prepuštati i dopuštaće vam da predvodite i inicirate zajedničke aktivnosti, ali budite pažljivi da ne preterate u inicijativi. Dopustite vašem partneru da povremeno preuzima vođstvo, predlaže zajedničke trenutke, vodi glavu reč. Ako budete nastojali da se bude po vašem, doći će do neprijatne svađe u drugom delu meseca.
Ako ste slobodni: Počećete da privlačite osobe suprotnog pola poput magneta. Delovaćete izuzetno harizmatično, što će povećati vašu popularnost i doneti vam brojne šanse za ulazak u novu emotivnu vezu. Kako će i vaša strastvenost biti pojačana, moguće je da vam se dogodi i nekoliko prolaznih avantura pre nego što se odlučite za osobu sa kojom biste započeli ozbiljnu vezu. Čuvajte se pojačanih strasti jer biste mogli da se zaljubite u osobu sa kojom nećete imati sreće u ljubavi.

Blizanci
Kad ste se već navikli da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste iznenađeni novom situacijom, ali prilagodićete se. Svakome je draže biti s nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kad osećate da biste morali.

Rak
Oni koji se nalaze na putovanju mogli bi doživeti ljubav iz svojih snova. Oni koji ne putuju, razmenjivaće lepe ideje s drugom stranom. Ojačaće povjerenje u vezama, a samci će biti skloni da traže samo svoj ideal. Ništa drugo neće dolaziti u obzir.

Lav
Osećate se kraljevski, pa očekujete i takav tretman. Iako najbolje funkcionišete u paru, u nedostatku pažljivog i romantičnog ljubavnika spremni ste da sami sebi osislite ili stvorite glamurozan život. Vaša umetnička i stvaralačka strana ličnosti pokazaće se u najboljem svetlu. Doživljavate svet svim čulima, a to se vidi i u vašim delima. Uspešni ste u svemu što dotaknete, bilo da je to posao, pisanje, kuvanje ili uređivanje ljubavnog odnosa.

Devica
Vi ne ulazite baš u mesec koji će vam doneti nešto novo i lepo na polju emotivnih odnosa. Zbog stalnih prebacivanja i konstantnih kritika, partner će se distancirati od vas. Nećete biti u stanju da zaboravljate na neke stvari iz prošlosti, pa će vas baš ona i terati da se tako ponašate. Međutim, nije sve izgubljeno. Potrebno je samo malo kontrole i smirenosti, pa će se sve rešiti veoma brzo. Nemojte dopustiti da vas strahovi sprečavaju u tome da uspete u vezi, jer su oni nerealni i potpuno nepotrebni. Nesigurnost vas sprečava u mnogo čemu kada je ljubav u pitanju, a ona će uticati i kod slobodnih osoba da ne ostvare nešto novo i lepo. Tek onda kada odbrambeni stav izmenite i uklonite taj emotivni štit oko sebe, moći ćete da uplovite u novu emotivnu vezu koja će vas ispuniti u potpunosti. Osmeh i lepo raspoloženje su terapija za vas u narednom periodu.



Vaga
Dešava se da pod naletom snažnih emocija često menjate svoje raspoloženje ili odluke. Ne želite da Vas neko dovodi u podređenu poziciju ili da vrši psihološki pritisak, stoga odbijate pokornu ulogu. Ipak, voljena osoba vešto koristi »zaobilazan način« da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče Vašu emotivnu nesigurnost. Nema potrebe da se zadržavate na hladnoj emotivnoj distanci, svoja osećanja ne možete dozirati. Dobra volja, nežnost ili emotivna pažnja, predstavljaju najbolji odgovor. Važno je da osećate emotivni fluid i zadovoljstvo u nečijoj blizini. Ako ste mladi ili slobodni, igra zavođenja može da Vas inspiriše na novo zadovoljstvo. Ljubavna romansu treba pažljivo podsticati, bez iskrenosti ona gubi svoju pravu vrednost i značenje. Očekuje Vas novi uspon i »ljubavni procvat«.

Škorpion
Za vas je ovo srećan period za ljubavni život. Ali, ovo je takođe i povoljan period za samoanalizu i za istraživanje dubljih nivoa, a to su problemi u odnosu koje je inače teže razumeti. Neko od vas će biti usmeren na istraživanje spiritualnih ili kulturoloških tema, traženje i otkrivanje istine u dvoje i, zašto da ne, otkrivanje sveta zajedno kroz “ljubavno carstvo i svetove”. Može se raditi o ljubavima koje su udaljene, o ljubavnoj priči sa nekim ko živi na drugom kraju sveta, ili jednostavno, o romantičnom putovanju u dvoje.

Strelac
Mogli biste osetiti grubost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima. Pokušajte da budete zreliji i konkretniji. Previše priče istina nikuda ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno. Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti srećni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja samci će zaboraviti brige i otvoriti se za nove mogućnosti.

Jarac
Skloni ste čestim promenama u raspoloženju i lagano gubite emotivnu kontrolu. Preuveličavate svoje emotivne potrebe i subjektivno ocenjujete partnerovo ponašanje. Zarad zajedničke sreće, učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu, nemojte dozvoliti da Vam nedostaju romantičnost i nežnost. Emotivna slabost ili zanos koji osećate prema jednoj osobi predstavlja dobar predznak, bez obzira na strogi glas razuma. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će Vas šarmirati. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari.

Vodolija
Ovaj period donosi jednu važnu životnu lekciju: život je onakav kakvim ga učinimo da bude. Svako jutro imate izbor između depresivne stvarnosti ili blistavog sveta novih mogućnosti. Ljubav ili gunđavost, polet ili loše navike, izbori su koje ćete donositi svaki dan. U vama je hrabar istraživač spreman na daleka putovanja i nema sumnje da ćete izabrati uzbudljiviju stranu života. Kratki periodi malodušnosti brzo će proći uz pomoć prijatelja.

Ribe
Svako malo dolazićete u iskušenje da se posvađate, da prigovarate ili da kritikujete drugu stranu. Moguće je i obratno, da drugi kritikuju vas. Tek uz više humora i samokontrole stvari mogu krenuti na bolje. Potrudite se.

No comments:

Post a Comment