Saturday, May 18, 2019

Mars u Raku od 16. maja do 1. jula 2019: Mnogi će se vraćati u prošlost, ali obavezno moraju da slušaju svoju intuicijuMars u Raku od 16. maja do 1. jula 2019: Planeta Mars koja opisuje našu energiju, način na koji delujemo i aktivnosti na koje usmeravamo najviše pažnje, od 16. maja do 1. jula kretaće se znakom Raka.

Prostor nežnog i emotivnog Raka i nije najbolji dom za ovu borbenu planetu. U narednom će razdoblju naše aktivnosti biti osećajno obojene. Osećanja se teže kontrolišu, a to ponekad može otežati ostvarenje planova. Lako bivamo povređeni, ranjivi smo, reagujemo preosetljivo, uzrujaju nas sitnice.

Usporeno kretanje, preterani oprez (jedan korak napred, dva unatrag), nedostatak direktnosti i takmičarskog duha, mogu naročito teško pasti osobama koje su navikle da odlučno i energično hrle prema ostvarenju ciljeva.

li ovaj Mars ima nešto što drugi nemaju, a to je snažna intuicija, onaj unutrašnji glas koji će nam ‘pokazati’ je li nešto dobro za nas ili nije. Osetićemo to u stomaku. Kad smo u blizini osobe uz koju osećamo težinu u abdomenu i unutrašnji grč, to je znak da treba da se udaljimo.

Ovo je vreme kada bi mnogi mogli da preduzmu neke aktivnosti koje se tiču stanovanja, doma, porodičnih odnosa. Nešto popravljamo u kući, preuređujemo, porodične obaveze su u porastu, naročito one roditeljske.

Ovo je zaštitnički raspoložen Mars, pa imamo pojačanu potrebu da se brinemo i negujemo one koje volimo. Da pokažemo nežnost, da pripadamo nekome. Da zaštitimo bližnje od problema, čak i do te mere da njihove terete preuzmemo na sebe.

Tuđe reakcije doživljavamo lično, ponekad se ne znamo odbraniti, reći ‘ne’, dopuštamo više nego što možemo podneti, popustljivi smo nekad i na svoju štetu. Zaziremo od direktnog sukoba i sučeljavanja, povlačimo se tamo gde se osećamo sigurno, u rakov oklop – tamo nam niko ništa ne može.

Skloniji smo i da potisnemo ljutnju, a sve što je potisnuto traži izlaz napolje.

Ali ako i kada napadamo činimo to pod motom – napad je najbolja odbrana. Odbrambeni mehanizmi su silno jaki.

S ovim se Marsom možemo vraćati u prošlost, na neka stara mesta kako bismo videli ima li tu još nešto za nas. Uspomene nas mogu obuzeti do te mere da smo skloni da pokleknemo i vratimo se u nešto što smo napustili.

Strah je jedan od većih problema s kojima se susreće ovaj nesigurni Mars, pa možemo olako odustati od nekih aktivnosti i planova koji nas primoravaju da izađemo iz zone sigurnosti.

Ali ovo je i zagrljajni Mars, dodir koji leči, uteha, tišina, dubinski osećaj dobra koji nas pokreće i motiviše, brižnost, toplina. Sada se možemo utopiti u zagrljaju osobe koju volimo, osetiti se sigurno, zaštićeno. Intimnost i bliskost su njegove snage, samo ako se usudimo da otvorimo svoje srce.

Osim jake intuicije, ovaj Mars je i silno maštovit, kreativan, umetnički nastrojen, pa tokom ovog tranzita možemo više uživati u nekom hobiju i aktivnostima koje nam pune dušu.

Duge šetnje i boravak uz more, vodu imaju lekoviti i opuštajući učinak.


DNEVNI HOROSKOP ZA 19. MAJ 2019.


Ovan
Moguće je da ćete imati priliku da razjasnite situaciju koja vam je u određenom smislu predstavljala problem na poslovnom polju. Komunikacija s voljenom osobom nije onakva kakvu ste želeli. Moguć je prolazni kašalj.

Bik
Moguće je da ćete tokom današnjeg dana doživeti razočarenje na polju posla, ali i da će se kasnije stanje popraviti. Moguće je da nemate priliku da voljenoj osobi pokažete svoje iskreno mišljenje. Povoljan je dan za početak dijete.

Blizanci
Nije povoljan dan za promenu posla. Za sada se uzdržite od nekih većih planova na ovom polju. Moguće je da s partnerom nemate dobru komunikaciju i da ćete danas veoma lako doći do novih konflikata. Problemi sa reumom.

Rak
Moguće je da pokušavate da ostvarite neki napredak na polju posla, ali je danas mnogo toga protiv vas. Možete da očekujete susret sa osobom prema kojoj već duže vreme gajite jaka osećanja. Izbegavajte cigarete.

Lav
Očekuju vas neke manje nesuglasice u poslovnom okruženju, ali ako pokažete dovoljno diplomatije, sve ćete uspeti da rešite. Delujete prilično hladno u komunikaciji s partnerom. Zdravlje vam je sasvim dobro.

Devica
Nije povoljan dan za sud ili za rešavanje formalnih i papiroloških pitanja. Moguće je da ćete imati neke komplikacije. Veoma ste zaljubljeni i prema voljenoj osobi se lepo ponašate, želite da joj ugodite. Osećate se odlično.Vaga
Moguće je da se u nekim poslovima previše oslanjate na druge ljude a premalo na sebe i svoje instinkte. Pred vama je period promena na ovom polju. Moguće je da će doći do preokreta kakve ne očekujete. Problemi sa bešikom.

škorpija
Nije preterano povoljan dan za vaš posao. Izbegavajte rizike, nova ulaganja ili bilo kakve važne razgovore. Biće vam potrebno neko vreme da se sasvim stabilizujete s voljenom osobom nakon svih problema. Povedite računa o sinusima.

Strelac
Imaćete naporan dan i veliki broj obaveza s kojima nećete baš sasvim lako uspeti da izađete na kraj Stabilna situacija sa na polju emocija vas raduje. Uživate kada ste pored voljene osobe i lepo vam je. Odlično se osećate!

Jarac
Moguće je da ćete tokom današnjeg dana praviti neke manje greške na poslovnom polju i da će vam drugi to zamerati. Od načina na koji se budete postavili, zavisiće razvoj odnosa s tom osobom. Mogući su problemi sa srcem.

Vodolija
Moguće je da ćete tokom današnjeg dana doći do preokreta koji će vas iznenaditi i doneti vam određeni gubitak. Potrudite se da pokažete voljenoj osobi da ste spremni da se menjate i prilagođavate. Probava vam je osetljiva.

Ribe
Lako možete da ostvarite nesporazum s poslovnim partnerom. Nemojte danas da potpisujete važna dokumenta. Možete da očekujete zanimljiv flert sa osobom koja će vam dugo nakon toga ostati u mislima. Problemi sa kašljem.

Saturn retrogradan do 18. septembra. To je vreme kada nas on prividno vraća unazad, da ponovimo neke situacije, nešto što u pređašnjem periodu nismo dobro savladaliPlaneta velikih životnih lekcija, okvira i obaveza, Saturn, krajem aprila je krenula u retrogradan hod. Iako planete ne možemo da gradiramo po važnosti, Saturn često ističemo jer vlada segmentima života koji nas uobličavaju, kanališu, ograničavaju i primoravaju da idemo nekim putem koji možda nismo baš planirali ali nam se nameće.

Vreme njegovog retrogradnog hoda, sve do 18. septembra, vreme je kada nas on prividno vraća unazad, da ponovimo neke situacije, nešto što u pređašnjem periodu nismo dobro savladali.

Ukoliko u svom hodu Saturn pravi loše aspekte prema nekoj od vaših natalnih planeta, očekujte događaje koji mogu biti toliko važni da kreiraju ostatak vašeg života. Dakle, slede velike promene kroz neprijatna iskustva, a sve u službi usmeravanja na pravac koji vam je predodređen.

Ukoliko u vašem horoskopu Saturn nije loše aspektovan i ukoliko u ovom njegovom tranzitnom retrogradnom ciklusu ne pravi napete aspekte prema nekim od vaših ličnih planeta, uticaj njegovog tranzita u narednom periodu će izgledati, okvirno, ovako:Ovan – prolongiranje velikih odluka koje se tiču životnog statusa i karijere. Još jednom sagledajte svoje okvire, u proteklom periodu nešto niste shvatili ili uradili.

Bik – ponavljanje situacija, ponovno susretanje sa sadržajima za koje ste mislili da ste ih savladali. Putovanje na mesta gde ste nekada bili.

Blizanci – odlaganje nekakvih rešenja koja je trebalo da stignu u vidu podrške drugih ljudi. Ostajete bez podrške da biste naučili da sami rešite situaciju koja vam je u ovom periodu primarna.

Rak – u centru pažnje su bračni ili partnerski odnosi, stari problemi se ponovo aktiviraju s ciljem da ih sada konačno na pravi način rešite do kraja.

Lav – neprijatnosti na poslu ili gubitak radnog mesta kako biste uvideli da vas na nekoj drugoj strani čeka prava poslovna prilika. Aktiviranje starih zdravstvenih tegoba.

Devica – ponovno aktiviranje starih problema koje ste imali s decom, ili, ukoliko ih nemate, ponavljanje starih obrazaca ponašanja s voljenom osobom, bilo da se radi o problemima u postojećoj vezi ili ponovnom pojavljivanju osobe za koju ste mislili da spada u vašu davno zaboravljenu emotivnu prošlost.

Vaga – problemi u porodici, povratak starih problema za koje ste mislili da su iza vas. Tek kada pronađete novo rešenje moći ćete da kažete da ste to savladali. Povratak starih prijatelja u vaš život, koji ovog puta stižu sa zadatkom.

Škorpija – izvor muke su braća, sestre. Osim toga, neophodno je da obratite pažnju na saobraćaj, naročito ukoliko ste ranije imali nezgode. Ovo je period u kome vam se situacija može ponoviti.

Strelac – za vas je ovaj period veoma važan jer je Saturnov hod kroz Jarca na posebnom mestu u odnosu na vaš znak. Na neki način, kao da je i dalje prisutan u vašem znaku, ali nekako nevidljivo. Sve ono čime ste se mučili tokom 2015, 2016. i 2017. godine sada stiže na naplatu iako mislite da ste to odavno isplatili. Ako “odigrate” pametno, uspeh može da bude grandiozan.

Jarac – vama je, u ovom periodu, na neki način najbezbolnije. Najgore što možete očekivati je prolongiranje nečeg što vam je životno važno. Vi odlično znate da će pozitivan ishod stići, potrebno je samo da strpljivo pričekate.

Vodolija – retrogradni Saturn vama donosi aktiviranje starih podsvesnih tegoba za koje ste mislili da su savladane. Nesanice, melanholija, čak i depresija, dolaze iz potrebe da jedan deo svog bića ponovo sagledate. Vraćanje u prošlost kako biste, ovog puta, kvalitetno sanirali komplekse koji vas muče.

Ribe – neki planovi padaju u vodu, ali ne odustajte. Saturnov retrogradni hod kroz vaše 11. polje ukazuje na to da ste nešto važno prevideli, pa je potrebno da to dodatno uvidite kako bi planovi bili izvodljivi. Osim toga, u ovom periodu, u život vam stiže bar jedan prijatelj iz prošlosti s kojim ste imali teška iskustva.

Friday, May 17, 2019

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. MAJ 2019.Ovan
Imate utisak da postoji neka viša sila koja vam ne da da napredujete na onaj način na koji biste želeli. Očekuje vas zanimljiva komunikacija s osobom koju ste upoznali preko prijatelja. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

Bik
Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana uspeti da rešite neke važne poslovne probleme. Prilično ste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite s voljenom osobom. Dobro stanje na polju zdravlja.

Blizanci
Očekuje vas nova prilika za posao koji bi mogao da vam donese veću zaradu od trenutnog posla. Otvoreno ćete pokazati interesovanje prema osobi koja vam se dopada, a ona će vaš korak prihvatiti lepo. Prijala bi vam masaža.

Rak
Možete da očekujete opuštenu atmosferu na poslovnom polju, trebalo bi da sve krene u pozitivnom pravcu. Uživate u neobaveznom flertu s osobom koja vas privlači. Izbegavajte masnu hranu.

Lav
Preporuka je da ne žurite kada su u pitanju nove poslovne odluke i da danas ne ulazite u nove poslove. Razmišljate o prekidu veze jer je partner pokazao dosta osobina koje vama ne odgovaraju. Bolovi u nogama.

Devica
Pred vama su novi izazovi koje ćete kao i svaki put dosad uspeti da prevaziđete. Veoma ste pronicljivi i snalažljivi. Neka osoba iz prošlosti bi mogla da pokuša da obnovi komunikaciju s vama. Problemi s prehladom.Vaga
Moguće je da imate dosta problema na poslovnom polju i da vam nije lako da sami izađete na kraj sa svim što vas opterećuje. Možete da očekujete jedan povoljan period za polje ljubavi. Povećajte unos magnezijuma.

škorpija
Moguće je da vam dolazi vreme promena. Nećete još dugo ostati na istom radnom mestu iako tako nešto ne očekujete. Nije vam preterano povoljan dan kada je u pitanju polje ljubavi, očekuje vas razočaranje. Pazite na zdravlje.

Strelac
Nemojte da očekujete previše od današnjeg dana. Moguće je da će atmosfera u poslovnom okruženju biti monotona. Želite da se pomirite s osobom do koje vam je stalo, ali ona vas odbija. Mogući su problemi s vidom.

Jarac
Maksimalno ste posvećeni poslu i važno vam je da ciljeve koje ste sebi zacrtali obavite u zadatom roku. Lako se upuštate u novu vezu i srećni ste jer se promena desila. Bili ste dugo sami i to vam nije prijalo. Nesanica.

Vodolija
Potrebno je da pokažete inicijativu ka poslovnim promenama da biste mogli zaista i da realizujete nešto od toga što želite. Osoba koja vam se dopada pokazuje da joj je stalo do vas. Povedite računa o krvnom pritisku.

Ribe
Ukoliko budete zatražili pomoć od prave osobe, možete da očekujete da ćete rešiti poslovne dileme koje imate. Važno je da s voljenom osobom iskreno razgovarate o svemu. Muče vas problemi s kičmom.

Thursday, May 16, 2019

Venera je ušla u Bika: Njen aspekt sa Uranom 18. i 19. maja 2019. donosi neočekivane događajePlaneta ljubavi i odnosa ušla je u znak Bika 15. maja u čijim će prostorima ostati do 9. juna. Bik je Venerin dom, mesto u kojem se oseća potpuno svojom, pa njene kvalitete u narednom razdoblju bujaju i dolaze do izražaja. Vreme je za ljubav, uživanje, stvaranje i realizovanje novih prilika na polju odnosa i novca. Jedan od zanimljivijih aspekata je onaj s Uranom koji ćemo osetiti oko 18. i 19. maja. Nešto neočekivano bi moglo da se dogodi!

Tokom njenog tranzita znakom Bika možemo jasnije osetiti svoje vrednosti, a samim time sve ono što možemo, a nismo učinili; ono što zaslužujemo da imamo, a od čega često odustajemo jer idemo linijom manjeg otpora.

Dobro je posmatrati šta nam se događa u ovom razdoblju jer sada dobijamo upravo ono što nam pokazuje kako i koliko vrednujemo sebe.

Dobro je zapitati se jeste li zadovoljni sobom u odnosu i obezbeđuje li vam taj odnos ono što vam zaista treba?

Kako možete poboljšati svoju finansijsku situaciju?

Živite li uistinu ono što vam je potrebno ili gurate glavu u pesak i zadržavate u svom životu ono što vas prividno čini sigurnom, a to je jedan od najvećih izvora nezadovoljstva?

Venera u Biku uživa u hrani, dodirima, maženju, masažama, prirodi, osećaju sigurnosti i osobama sa kojima se oseća sigurno.

Neskloni smo rizicima, igramo na sigurno, proveravamo, posmatramo, ispitujemo pre nego što donesemo odluku vezanu uz naše odnose ili finansijsku situaciju.

Ovoj Veneri ne treba avantura, ne traži kratkoročna zadovoljstva, ona teži stvarima i ljudima sa kojima može stvoriti dugoročnu vrednost.

Ali budući da je izuzetno putena i senzualna, ponekad joj je teško da odoli zovu tela i susretu koji joj nudi strast i fizičko zadovoljstvo.

S njom smo strpljivi, oprezni, ali i istrajni. Nikud nam se ne žuri. Može u nama probuditi i poriv da posesivno čuvamo ono što imamo ili da partnera ponekad opteretimo ljubomorom. Poverenje postaje izuzetno važno. Bude li ono narušeno, može doći do udaljavanja u vezi.

Novac u narednom razdoblju može biti češća tema u vezama i brakovima.

Ako ste sami i tražite ljubav, tokom ovog tranzita izvesni su novi susreti i spojevi. Ali bezglavo uletanje u nešto novo nije česta opcija. Duboko u sebi osećamo da pre svega treba da budemo sigurni u svoj izbor i da ono što biramo i koga biramo nije nešto prolazno što će samo prohujati kroz naš život.

Iskreni dodiri i zagrljaji nas leče.

Možda će nas privući neko zbog boje svog glasa ili zbog načina na koji se odnosi prema nama, s puno poštovanja i strpljivosti, dajući nam vremena da se odlučimo.

Odnosi koji započnu tokom ovog perioda imaju solidnu osnovu za trajanje. Veze koje su opterećene problemima i koje su nestabilne, odnosi koji nas izbacuju iz ravnoteže i ne donose nam zadovoljstvo, mogli bi da se okončaju.

Tokom svog kretanja Bikom stvoriće mnogo zanimljivih aspekata s drugim planetama, ali jedan od zanimljivijih je onaj s Uranom koji ćemo osetiti oko 18. i 19. maja. Nešto neočekivano bi moglo da se dogodi.


Wednesday, May 15, 2019

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MAJ 2019.Ovan
Ljubav:
Pogađa Vas nečije ponašanje ili odluka. Trudite se da potisnete svoje neraspoloženje, mada Vam to baš i ne uspeva.
Posao:
Vi raspolažete ubedljivim argumentima, ali nekome nije stalo da istina ispliva na videlo. Očekujte teške pregovore.
Zdravlje:
Večernje sate posvetite omiljenom hobiju i relaksaciji.

Bik
Ljubav:
U romantičnom raspoloženju, priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj u odnosu sa voljenom osobom.
Posao:
Zahvaljujuci faktoru sreće prolazite na dobar način, čak i u situacijama kada postoji veći poslovni rizik.
Zdravlje:
Usporite svoj ubrzani ritam.

Blizanci
Ljubav:
Nema potrebe da smišljate različite izgovore pred voljenom osobom. Pre ili kasnije, istina će neminovno isplivati na površinu.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje poslovno-finansijske interese, upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo.
Zdravlje:
Izbegavajte naporne i konfliktne situacije.

Rak
Ljubav:
Važno je da pažljivo birate reči koje izgovarate pred voljenom osobom. Izbegavate sumnjivo društvo ili osobu koja se nalazi na »lošem glasu«.
Posao:
Očekujete pozitivne odgovore. Uspešni rezultati zavise od dobre procene i ličnog angažovanja u različitim pravcima.
Zdravlje:
Nema potrebe da precenjujete svoje mogućnosti.

Lav
Ljubav:
Uživajte u raznovrsnim i lepim stvarima koje obogaćuju Vaše životno iskustvo. Pokažite velikodušnost prema bliskoj osobi.
Posao:
Obratite pažnju na različite informacije na poslovnoj sceni, kako biste ostvarili prošireni uspeh ili novčani dobitak.
Zdravlje:
Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama.

Devica
Ljubav:
Bolje je da stišavate svoje strasti, nego da se uplićete u raspravu sa voljenom osobom. Razmislite o mogućim posledicama.
Posao:
Ukoliko Vam neko zadaje različite probleme, podsetite svoje saradnike na pravila lepog ponašanja.
Zdravlje:
Uskladite svoje misli i osećanja.Vaga
Ljubav:
Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje. Osećaj emotivne bliskosti u Vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju.
Posao:
Budite dovoljno promišljeni pred saradnicima, važno je da sačuvate svoje interese i dobar odnos sa okolinom.
Zdravlje:
Izbegavajte nezdravu ishranu i loše navike, opustite se.

Škorpion
Ljubav:
Imate utisak da partner vešto prikriva istinu, što dodatno utiče na Vaše neraspoloženje.
Posao:
Nema potrebe da optužujete druge za svoj poslovno-finansijski neuspeh. Uvek postoji dobro rešenje.
Zdravlje:
Zatražite nečiju podršku i bolji tretman.

Strelac
Ljubav:
Nepotrebno se udaljavate od voljene osobe. Ne treba da postavljate uslove ili suvišna pitanja, koja izazivaju osećaj nelagodnosti.
Posao:
Podstičite kod sebe komunikativnost i pozitivno raspoloženje, važno je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu, konzumirajte više tečnosti.

Jarac
Ljubav:
Napravili ste određene propuste u susretu sa bliskom osobom. Povremeno osećate grižu savesti ili nelagodnost.
Posao:
Važno je da neko odobrava Vaš način razmišljanja i da Vas podstiče na kreativno izražavanje u poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
Potrebno je da se rasteretite od napornih obaveza.

Vodolija
Ljubav:
Obratite pažnju na nečiju poruku, ne možete zanemariti svoje obaveze prema porodici. Ugodite osobi do koje Vam je stalo.
Posao:
Važno je da neko odobrava Vaš nacin razmišljanja ili da Vas podstiče na kretivno izražavanje i na poslovnu saradnju.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju.

Ribe
Ljubav:
Na sreću postoji osoba koja može da Vas oraspoloži, posvetite pažnju nekim vedrijim temama. Partner očekuje da ispunite dato obećanje.
Posao:
Nekome nedostaje doza iskrenosti, a Vama dodatno strpljenje. Važno je da izvučete određenu pouku iz sadašnje situacije.
Zdravlje:
Izbegavajte naporne ili stresne situacije koje Vas dodatno zamaraju.

Miljenici Venere u Biku: Ova 3 horoskopska znaka očekuje vatromet strasti do kraja maja 2019. godineLAV
Možda ćete razmišljati o veridbi ili o ulasku u brak, imaćete svoju viziju kako vaš odnos treba da izgleda.

Neki Lavovi menjaće svoje planove za budućnost, jer će se stara ljubav želeti da se vrati u njihov život.

Neki će razmišljati o staroj ljubavi i želeće da provere jesu li ta vrata zaista zatvorena kako bi mogli da krenu dalje.

U ovom periodu neće biti ljubomore i posesivnosti s vaše strane, ali s neprilagodljivošću i tvrdoglavošću nećete daleko stići.

Ako niste u vezi i tražite partnera, moglo bi da vam se posreći nakon 17. maja 2019. godine.

Privlačnost će se dogoditi nepredviđeno i iznenada i rasplamsaće vašu maštu u poslednjem delu meseca.

Može se dogoditi i romansa na poslu ili sa nekim koga ćete upoznati u poslovnom okruženju ili službenim institucijama.DEVICA
Temelji nada, snova, fantazija i strasti, na kojima gradite odnos sa voljenom osobom, trebalo bi da budu solidni i realistični. Tokom maja 2019. godine možete više toga pretvoriti u stvarnost. Ovo je sjajan period za komunikaciju s voljenom osobom o dugoročnim planovima, zatim o snovima i težnjama koje oboje imate. Sada ćete lakše naći načine kako da ostvarite zajedničke ciljeve.

Drugi deo meseca povoljniji je za romantične igrice i za rasplamsavanje starih strasti, posebno kod parova koji su duže zajedno.

Ako niste u vezi, a želite da uđete u novu vezu, drugi deo mjeseca je povoljan i prilike će vam se ukazati, ali ako ništa drugo, barem na trenutak zaboravite na svoju prirodu kritikovanja. Usudite se da pogledate šta je iza granica koje ste sebi postavili. Ljubav je samo korak dalje, iza zidova iza kojih se skrivate, kada se radi o osećanjima.

Mars vas inspiriše, daje vam više hrabrosti, pomaže da pomaknete te granice i da eksperimentišete sa svojom seksualnošću i intimnošću na drugačiji načine nego do sada.

Ako članovi vaše porodice ne prihvataju voljenu osobu koju ste izabrali, imajte strpljenja sa njima i nemojte ništa pokušati da nametnete!

ŠKORPIJA
Mnogim Škorpijama će se ukazati prilika za ulazak u dugotrajnu vezu. Škorpije u braku doživeće osveženje u komunikaciji sa partnerom i u odnosu uopšte. Sada možete poraditi na onome što do sada nije funkcionisalo, da definišete zajedničke ciljeve, opustite se i uživate u obostranoj pažnji.

Venera 15. maja 2019. godine ulazi u vašu 7. kuću (kojom i vlada) i pomaže vam pri pronalasku posebnog načina zbližavanja sa voljenom osobom ako do sada stvari među vama nisu funkcionisale najbolje.

Venera – Uran konjunkcija 17. – 19. maja 2019. godine je dobra za dugoročne planove, ali može označavati i vreme u kojem će se neke Škorpije odlučiti za veridbu ili za ulazak u brak.

Ako niste u vezi, može vam se dogoditi da neplanski uđete u vezu s uticajnom osobom ili s osobom koju ćete upoznati preko posla.

U dužim vezama strast će se ponovno rasplamsati, a komunikacija će biti otvorena kada Sunce i Merkur uđu u vašu 8. kuću, 21. maja 2019. godine. Generalno, prolazite kroz vrlo povoljan period za vaš ljubavni život.

Nemojte biti neprilagodljivi, nego zrelo pristupite problemu. Ko je glavni? – igrica je kojoj nema mesta u harmoničnoj vezi. Izbegavajte ucene.